Yeee❤️Dengele‍❤️Zayıflaa❤️

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
112.902
@AystLL anamı aramıstım 1saat önce dedim napiyosun ayşeye gidiyorum dedi,bu havada ne işin var otur götünün üstüne dedim olmus heryer harabe bisey düşçek başina görcen dedim,burda bisey yok diyor ahaha

Bundan yapsana bağaaa

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
112.902
@AystLL anamı aramıstım 1saat önce dedim napiyosun ayşeye gidiyorum dedi,bu havada ne işin var otur götünün üstüne dedim olmus heryer harabe bisey düşçek başina görcen dedim,burda bisey yok diyor ahaha
Maşallah ana gibi ana haha

AystLL

Daimi Üye
Tepki
33.527
Sorma sabah mesaj attım kayınvalidem dedi yarın için gelmesin bu havada çocuklar akşamdan bende kalır diye . Anneme de mesaj attım bak kayınvalidem böyle diyor gelmesin diyor dedim. Bana tamam diye mesaj atmış dedim ben gelmeyecek herhalde ortalık fırtına sonra oğlanı aldık geldik okuldan arıyor beni kapıyı açsana diye tam çıldırmalık yani :krktm: :ates:

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
155.771
Sorma sabah mesaj attım kayınvalidem dedi yarın için gelmesin bu havada çocuklar akşamdan bende kalır diye . Anneme de mesaj attım bak kayınvalidem böyle diyor gelmesin diyor dedim. Bana tamam diye mesaj atmış dedim ben gelmeyecek herhalde ortalık fırtına sonra oğlanı aldık geldik okuldan arıyor beni kapıyı açsana diye tam çıldırmalık yani :krktm: :ates:
Ayy kıyamam sana ahaha

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
155.771
Valla anlamıyor iyice canım sıkıldı mesaja tamam yazacağına sana dediğini yazsa ya bana. Buradan giderken ben oruçlu olsam iftar yapıp öyle gelirim dedi. Bende ona göre çocuklar seviyor döner aldım öyle ekmek arası yendi
Iftar yapsaydı keske,yapmamışmı

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar