Elif_Eylul
Daimi Üye
- #98.461
Allah sizi napmasin aKız hayır sorduğum da zaten oruç tutmuyormuş

Allah sizi napmasin aKız hayır sorduğum da zaten oruç tutmuyormuş

Of gülme be valla tam çıldırmalıkAllah sizi napmasin a
Gözlerin carpılmış aOf gülme be valla tam çıldırmalık

Dikkatli olunAyyy valla delircez elektrik yok gene basladı rüzgar
Uçarsam gökyüzünde buluşmak dileğiyle abla aDikkatli olun

3 sene önce rüzgârdan bizim binanın çatısı uçmuştuDikkatli olun
Teller mi koptu çoğu yerde öyleymiş bizim burada direkler eğilmişAyyy valla delircez elektrik yok gene basladı rüzgar
Sus kız manyakUçarsam gökyüzünde buluşmak dileğiyle abla a
Banyonun aynasının oraya mumu koydum unuttum yan sen tutuş ayna casır casır ses geliyor yukarı ateş yukselmis banyo kapkara isSus kız manyak
Ayyy Allah korusunBanyonun aynasının oraya mumu koydum unuttum yan sen tutuş ayna casır casır ses geliyor yukarı ateş yukselmis banyo kapkara is
40 kere söylersen tabiGökyüzünde buluşçakmışız gercekten
Ayy temizlenmiyorda oldu tavan kapkara örümcek agi gibi yapmış yandikcaAyyy Allah korusun
Sabah gündüz temizlersinAyy temizlenmiyorda oldu tavan kapkara örümcek agi gibi yapmış yandikca
ahhh be yine de Allah korumuş geçmiş gitmiş olsunBanyonun aynasının oraya mumu koydum unuttum yan sen tutuş ayna casır casır ses geliyor yukarı ateş yukselmis banyo kapkara is
Ama sabahtan beri eve giresim yoktu benim icime biseyler doğdu bugünahhh be yine de Allah korumuş geçmiş gitmiş olsun
dikkat et böyle günlerde daha da zorAma sabahtan beri eve giresim yoktu benim icime biseyler doğdu bugün
Ay Allah korumuş abla dikkat edinBanyonun aynasının oraya mumu koydum unuttum yan sen tutuş ayna casır casır ses geliyor yukarı ateş yukselmis banyo kapkara is