Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Hay ağzına sağlıktip bişey tokadı bi yapıştırıcan cinsiyeti ne oldugu belli olmayan varlık
Bncede erkeğe bu kadar saç hiç hoş değil, sakal olmasa ne dicez
Hay ağzına sağlıktip bişey tokadı bi yapıştırıcan cinsiyeti ne oldugu belli olmayan varlık
Aaay o ne geçmek bilmeyen hastalık Allah şifa versin inşAllahGeçmiş olsun canım
çatı bi uçuyor sen yatakta kalakalıyorsun uyurken
![]()
yaaaaa ayy çok güldüm
Amin canım
Hahhha tipe bak tam görüntüsü @nk83 yorumlamasına layık
Sagol cağnım kızda hasta simdi dünden beri gece atesi çıktı bende grip olmusum
Eneee senin balkon gitmiş kızzz geçmiş olsun
Ayyy fena durumlar falla balkona çıkilmiyor elektrik yok yagmur var fırtına çokCan sağlığı olsun çok fırtına var
1yaş büyüdük bugün desene aEşim bıraktı ama yine de ıslandık Bugün bir yaş büyüdüm partisi yapacaklarmış yoksa götürmücektim dönüşte babası alır artık yağış geçmezse

Bizde de öyle ya Demir panjuru bile yerinden çıkardıAyyy fena durumlar falla balkona çıkilmiyor elektrik yok yagmur var fırtına çok
Sorma fena halde büyüdük1yaş büyüdük bugün desene a

Allah'ım sen aklıma muhakket olHahhha tipe bak tam görüntüsü @nk83 yorumlamasına layık
nereden başlayayım bacım balık baştan kokar deyip saçlara mı fikir beyanında bulunayım yoksa dost başa düşman ayağa şeklinde alttan mı başlayayım 
Sizin balkonunuz mu? Çok geçmiş olsun inanamadım camlar her şey inmiş aşağıya
Lafını geri al bacım bu epey yüklü bir tazminata sebep olurtip bişey tokadı bi yapıştırıcan cinsiyeti ne oldugu belli olmayan varlık

Evet yaa sağol canımSizin balkonunuz mu? Çok geçmiş olsun inanamadım camlar her şey inmiş aşağıya
Size bir şey olmadı değil mi? Evin diğer camları sağlam mı şu an?Evet yaa sağol canım
Evet içerlerde bisey yokSize bir şey olmadı değil mi? Evin diğer camları sağlam mı şu an?
Allah korumuş diyelim verilmiş sadakanız varmışEvet içerlerde bisey yok
Doktora gidip geldik girmemizle birlikte sinirlerim gerildi
Dua et evi alıp götürmemiş rüzgarEvet içerlerde bisey yok
Doktora gidip geldik girmemizle birlikte sinirlerim gerildi
Aynen öyle başımızı sokacak evimiz varDua et evi alıp götürmemiş rüzgar