Elif_Eylul
Daimi Üye
- #98.301
Digerleride bana sıra geliyor diye agliyordu bence

Tövbe estafurullahDigerleride bana sıra geliyor diye agliyordu bence![]()
Eee neee hepimiz birgün o yolun yolcusuyuz aTövbe estafurullah

Sus kız susak açılmış yine o koca ağızınEee neee hepimiz birgün o yolun yolcusuyuz a

Ama gece açılıyor bogazım yemiyorum çiko aSus kız susak açılmış yine o koca ağızın

Zaten dün gömmüşsün bugün ayrı gömmüşsün Cuma’ya tartıda ne çıkacak bakalımAma gece açılıyor bogazım yemiyorum çiko a

Kaac yasindaydi bu halalarAmin canım 3bucuk ay önce diger hâlaa ölmüstü
Yarın dişçiye gitcem kısmetse,yetisirsem arkadaşa gitcem toplaşçaklar gelemezsem gitmem ama cuma bokistan olur aZaten dün gömmüşsün bugün ayrı gömmüşsün Cuma’ya tartıda ne çıkacak bakalım

Yaşları varyaaa 65ten basliyor 70 75Kaac yasindaydi bu halalar
Haydi bakalım rast gele açıldı yine gezme yollarıYarın dişçiye gitcem kısmetse,yetisirsem arkadaşa gitcem toplaşçaklar gelemezsem gitmem ama cuma bokistan olur a
Kaç tane halası vardı ki benim aklım bahçedekine gittKaac yasindaydi bu halalar
Başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşAllahBahcede cenaze var hala öldü
Sagol canimBaşınız sağolsun mekanı cennet olsun inşAllah
11 kardesti kp 4hala öldü,2erkek gittiKaç tane halası vardı ki benim aklım bahçedekine gitt
6 sı gitti diyon yani 5i de hala mı bunların11 kardesti kp 4hala öldü,2erkek gitti
Basınız sagolsun canımBahcede cenaze var hala öldü
2amca,3hala kaldı bahcede 2amca varya6 sı gitti diyon yani 5i de hala mı bunların
Sağol canimBasınız sagolsun canım
Geçmiş olsun canımBasım ağrıyor bugün
Temizlik falan yaptım gecedende uykusuz olunca. Akşam yemekte üf brokoli haşlıyım bari çorba var kızda sümüklendi hastalanıyor heralde dün parka gittik hava mı çarptı anlamadım