Okulda yok mu kurslar bizim ki dramaya yazıldı haftada 2 saat galibaTiyatro istiyor 1saat haftada 4saat 5bin çok fazla haftanin 2günü olsa yazdırcam
Dans sordum 6ay fiyatı 12bin a
Delircem
Okulda yok mu kurslar bizim ki dramaya yazıldı haftada 2 saat galibaTiyatro istiyor 1saat haftada 4saat 5bin çok fazla haftanin 2günü olsa yazdırcam
Dans sordum 6ay fiyatı 12bin a
Delircem
Okul denen bisey yok bizde aOkulda yok mu kurslar bizim ki dramaya yazıldı haftada 2 saat galiba

Anca bu kocayı boşayıp başka kocaya kaçabilirsinAaa keske bende kaçsam evden ahiç gelmesem

Hangi hala Meliha mıBahcede cenaze var hala öldü
Başınız sağolsunBahcede cenaze var hala öldü
Ben dikkat edebildiğim kadar dikkat ediyorum artık Cuma’ya kısmetNabersiniz benim bu hafta diyet yalan oldu...bı türlü toplanamiyorum sizde durumlar nasıl
İnşallah güzel sonuç alırsınBen dikkat edebildiğim kadar dikkat ediyorum artık Cuma’ya kısmet
İnşallah bakalım şu döngüyü kırabilecek miyimİnşallah güzel sonuç alırsın
Başınız sağ olsun canımBahcede cenaze var hala öldü
Başınız sağolsun
Sagolun kızlarBaşınız sağ olsun canım
Bende şimdi cenaze evinde cantık gömdüm aNabersiniz benim bu hafta diyet yalan oldu...bı türlü toplanamiyorum sizde durumlar nasıl

ya sorma vallah yeni diş mi geliyor anlamadım sürekli bi mızırdama halindeydiHayırlısı olsun cağnım insallahdün gece bizde çarpılmış gibiydik on dakkada bir zırladı kız
başınız sağolsuun cnımmBahcede cenaze var hala öldü
Sagol canimya sorma vallah yeni diş mi geliyor anlamadım sürekli bi mızırdama halindeydi
başınız sağolsuun cnımm
Afiyet olsun....Bende şimdi cenaze evinde cantık gömdüm a
Allah rahmet eylesinBahcede cenaze var hala öldü
Kız cenaze evinde yenilmezBende şimdi cenaze evinde cantık gömdüm a
Valla herkes yedi ama ben yemedim eve gelince yedimKız cenaze evinde yenilmez
Amin canım 3bucuk ay önce diger hâlaa ölmüstüAllah rahmet eylesin