Elif_Eylul
Daimi Üye
- #98.261
SOrmaaa hep benim suçummehmet efendi senin yüzünden zam üstüne zam yapıyoooo

SOrmaaa hep benim suçummehmet efendi senin yüzünden zam üstüne zam yapıyoooo

Okudum okudum git elini yüzünü yıka azcık ovdur kendiniBalla bayılacam
ölüyorum uykusuzluktan gece uyuduk mu uyumadık mı naptık sabahın köründe kalktık@Maya. Nerdesin sen
Heee benimde var aGünaydınnn çok uykum var lçoookk

2.ci bebeyi düşünuyormusunölüyorum uykusuzluktan gece uyuduk mu uyumadık mı naptık sabahın köründe kalktık
He seni bulursa gelirAblamdan sana iste sonra bana gelir dicem ama a
Gider birazdan

Napayım ben diyorum mesela evde yokum aHe seni bulursa gelir

Susak ben nereye gideyim ben yoksam kaynanam var olsun ben ona giderim der kaynanam semaya giderse he belki o zaman evde yokum derim bu seferde kızın okul çıkışı gelirNapayım ben diyorum mesela evde yokum a
Seni nereye kaçarsan bulur o aSusak ben nereye gideyim ben yoksam kaynanam var olsun ben ona giderim der kaynanam semaya giderse he belki o zaman evde yokum derim bu seferde kızın okul çıkışı gelir

He takmıştır neyse ki haftalık 4 saat kurs bahanesi ile kaçıyorum da kafamı dinliyorumSeni nereye kaçarsan bulur o a
Çip takmıştır sana
Aaa keske bende kaçsam evden aHe takmıştır neyse ki haftalık 4 saat kurs bahanesi ile kaçıyorum da kafamı dinliyorum
hiç gelmesem
Valla haftaiçi de okula git gel market falan haftalık tek kaçamağım iyi oldu bana daAaa keske bende kaçsam evden ahiç gelmesem
Evet iyi oldu senin içinValla haftaiçi de okula git gel market falan haftalık tek kaçamağım iyi oldu bana da
bişey sallamıyorum emziriyorumHeee benimde var a
Beşikmi sallıyosun gece![]()
biz bebiş olmadan tek cocuk diyorduk zaten2.ci bebeyi düşünuyormusun

Hayırlısı olsun cağnım insallahbişey sallamıyorum emziriyorum
biz bebiş olmadan tek cocuk diyorduk zaten