Hadi gözünüz aydınKöye eczane açıyorlar çok sevindim a
Ayyy ne güzel bizimde acayip Ayaz varNasıl kar yağyor burda
Hadi gözünüz aydınKöye eczane açıyorlar çok sevindim a
Ayyy ne güzel bizimde acayip Ayaz varNasıl kar yağyor burda
Maşallah borç mu bunlar ?12. Orucumu tutuyorum çok şükür
HeeeeMaşallah borç mu bunlar ?
Bizi bosver nasıl geçti tatilin bayaaa eğleniyordun aHayırlı günler temizlik yaptım sil süpür topla dün kartepeye çıktık bi sürü çamaşır montlar falan birikti hava buz çamaşır kurumuyor perişan oldum.
@Elif_Eylul canım ya çok üzüldüm eylüle yazık, elifte cahillik tam havai yaşlar düşünemiyorlar anne olunca anlar.

Maşallah valla benim kactane var bilmiyorum a12. Orucumu tutuyorum çok şükür

Maşallah çok mu kaldı
Ohhh ne güzelMaşallah çok mu kaldı
Bnm çok şükür hamileliklerden hiç yokta kızda emzirmeden bi 20 gün var
burada yok güneşliNasıl kar yağyor burda
İnşallahAhhhh bence bitmiştir herhalde diye düşünüyorum ;çünkü oğlandan sonra oruç tutmaya başlamıştım geçmiş borçlarını ödemek için hamilelikte ve emzirmede 60 gün vardı.. eskiden tuttuğu oruçları yazıyordum şimdi yazmayı bıraktığım için tahminim bitirmiştir kızda da hamilelikte yoktu emzirme de vardı herhalde bitmiştir...
Her ramazanda adet günlerinde tutamadığını da tutayım diyorum... inşallah biter böyle
Bizde yohhh yolla gelsinNasıl kar yağyor burda
emzirme de kaç aylıkken tutamadınn2 çocuk hamilelik. Emzirme derken hersene tutabildigim kadar tutuyorum
Ben olsam 2buçuk sene derdim aemzirme de kaç aylıkken tutamadınn

Kendin için diyorsan senin ki koca dana oldu yaşına girecek bnce tutarsınemzirme de kaç aylıkken tutamadınn

haMaşallah 5 de gitsinBen olsam 2buçuk sene derdim a

Oğlan da 9-10 aylıktı Ramazan geldiğinde ama Ramazanlar Ağustos yaydı Cesaret edip tutamadım...emzirme de kaç aylıkken tutamadınn