Yeee❤️Dengele‍❤️Zayıflaa❤️

bitter_im

Kılıç Arslan
Site Yazarı
Tepki
76.404
Hayırlı günler temizlik yaptım sil süpür topla dün kartepeye çıktık bi sürü çamaşır montlar falan birikti hava buz çamaşır kurumuyor perişan oldum.

@Elif_Eylul canım ya çok üzüldüm eylüle yazık, elifte cahillik tam havai yaşlar düşünemiyorlar anne olunca anlar.

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
154.247
Hayırlı günler temizlik yaptım sil süpür topla dün kartepeye çıktık bi sürü çamaşır montlar falan birikti hava buz çamaşır kurumuyor perişan oldum.

@Elif_Eylul canım ya çok üzüldüm eylüle yazık, elifte cahillik tam havai yaşlar düşünemiyorlar anne olunca anlar.
Bizi bosver nasıl geçti tatilin bayaaa eğleniyordun ahaha

sulisim

Bonibon...
Tepki
14.404
Ahhhh bence bitmiştir herhalde diye düşünüyorum ;çünkü oğlandan sonra oruç tutmaya başlamıştım geçmiş borçlarını ödemek için hamilelikte ve emzirmede 60 gün vardı.. eskiden tuttuğu oruçları yazıyordum şimdi yazmayı bıraktığım için tahminim bitirmiştir kızda da hamilelikte yoktu emzirme de vardı herhalde bitmiştir...
Her ramazanda adet günlerinde tutamadığını da tutayım diyorum... inşallah biter böyle

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
111.850
Ahhhh bence bitmiştir herhalde diye düşünüyorum ;çünkü oğlandan sonra oruç tutmaya başlamıştım geçmiş borçlarını ödemek için hamilelikte ve emzirmede 60 gün vardı.. eskiden tuttuğu oruçları yazıyordum şimdi yazmayı bıraktığım için tahminim bitirmiştir kızda da hamilelikte yoktu emzirme de vardı herhalde bitmiştir...
Her ramazanda adet günlerinde tutamadığını da tutayım diyorum... inşallah biter böyle
İnşallah

sulisim

Bonibon...
Tepki
14.404
emzirme de kaç aylıkken tutamadınn
Oğlan da 9-10 aylıktı Ramazan geldiğinde ama Ramazanlar Ağustos yaydı Cesaret edip tutamadım...
Kızda Ramazan bitti hamile olduğumu öğrendim çok ondan borç kalmadı şükür... Doğduktan sonra da herhalde 3-4 aylık falandı onda da Ramazan'da hiç tutmadım

Şimdi günler kısa tutmak kolay ama ben sütün kalitesi bozulmasın diye emzirirken hiç tutmadım

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar