Offf çok küçükler daha ya bırakamamBugün haberlerde gördünüzmü bilmiyorum,baba iste anne bakkala gitmis ev 10dk icinde tutuşmus 2cocukta yanarak ölmüş
Offf çok küçükler daha ya bırakamamBugün haberlerde gördünüzmü bilmiyorum,baba iste anne bakkala gitmis ev 10dk icinde tutuşmus 2cocukta yanarak ölmüş
Evet canım annesiKızıyla güzel oynuyo diyince kızı sandım
Aaa evet öyle demiş bn yanlış anladımKızıyla güzel oynuyo diyince kızı sandım
Evet evet nasıl ana bu beDigerinin annesi onu diyor maya
Yazık bir anne böyle rahatsaEvet canım annesi
Kız 3cocuk büyüttüm ben 5dk ekmek alıyorum gene yanimda,bazen gelmicem diyor saatini takiyorum benOfff çok küçükler daha ya bırakamam
Evet evet nasıl ana bu be
Kamera varmıs,dedim ben anlamam kameradan bisey olsa nasil yetiscekler acabaYazık bir anne böyle rahatsa
5-10 dk olur da 1 saat ne yaKız 3cocuk büyüttüm ben 5dk ekmek alıyorum gene yanimda,bazen gelmicem diyor saatini takiyorum ben
Arkadaşı diyince Bnde onunda kardeşi anladımDigerinin annesi onu diyor maya
Kız öyle bile bırakılmıyor5-10 dk olur da 1 saat ne ya
Ya kamera ne yapacak bişey olsaKamera varmıs,dedim ben anlamam kameradan bisey olsa nasil yetiscekler acaba
Elifte diyor abartmayin anne yaaa gittik geldik,dedim çocuk şisti aglamaktan korkuyorum diyor5-10 dk olur da 1 saat ne ya
Kameraya güvenceksen yani iki adımda koşabilceğin mesafe de olcaksın kamera ne boka yarıcak izlemeneKamera varmıs,dedim ben anlamam kameradan bisey olsa nasil yetiscekler acaba
Bn otoparka iniyorum yine yanımda, evde abiyle bile bırakamıyorum oğlan dalar telefona görmez diyeKız 3cocuk büyüttüm ben 5dk ekmek alıyorum gene yanimda,bazen gelmicem diyor saatini takiyorum ben
Siz aldınız mı eylülüElifte diyor abartmayin anne yaaa gittik geldik,dedim çocuk şisti aglamaktan korkuyorum diyor
Çocuğun olunca abartma sen deseydinElifte diyor abartmayin anne yaaa gittik geldik,dedim çocuk şisti aglamaktan korkuyorum diyor
Almazmıyız gittik aldik,eylulde sonra gelmek istemiyorum eve demezmiSiz aldınız mı eylülü
Kendi evi çocuğun sankiElifte diyor abartmayin anne yaaa gittik geldik,dedim çocuk şisti aglamaktan korkuyorum diyor
Çocuk işte ne yapcanAlmazmıyız gittik aldik,eylulde sonra gelmek istemiyorum eve demezmi
Iste ozaman gerçekleri görcekler çocugu oluncaÇocuğun olunca abartma sen deseydin