Kolay gelsin bende yaptım yoruldum, sol omzum çok ağrıyor üstüne yatmısım heraldeAyy valla ben temizlik yapiyorum heryer heryerde
Size iyi eglenceler
Kolay gelsin bende yaptım yoruldum, sol omzum çok ağrıyor üstüne yatmısım heraldeAyy valla ben temizlik yapiyorum heryer heryerde
Size iyi eglenceler
İnsallah çocuklarlada zor, kartepe gitcez oğlan kar istiyor aylardır kafamı şişirdiSana da değişiklik olur iyi gelir
Ziyaretçilere bak maşallahBir şey kaçırmamak için dizi izler gibi izliyorlar
haahGüle güle cağnımTünaydınKızla kursa gidiyoruz
EvdeyizTünaydın naparsiniz...biz parktayiz
Günlük hint dizisiyle mi karıştırdılar ne ettilerZiyaretçilere bak maşallahBir şey kaçırmamak için dizi izler gibi izliyorlar
Kolay gelsinAyy valla ben temizlik yapiyorum heryer heryerde
Size iyi eglenceler
Allah kolaylık versin canımAyy valla ben temizlik yapiyorum heryer heryerde
Size iyi eglenceler
Çok geçmiş olsunKolay gelsin bende yaptım yoruldum, sol omzum çok ağrıyor üstüne yatmısım heralde
Sabah burası da kapalıydı ama öğlene Güneş çıkınca biraz ortalık ısındıEvdeyiz
Hava buzzz burda iyi eğlenceler prensese
Kar gelecekmiş İstanbul’a inşallah yağarda barajlar dolar birazAllah kolaylık versin canım
Çok geçmiş olsun
Sabah burası da kapalıydı ama öğlene Güneş çıkınca biraz ortalık ısındı
Allah kolaylık versin canım
Çok geçmiş olsun
Kolay gelsin bende yaptım yoruldum, sol omzum çok ağrıyor üstüne yatmısım heralde
Teşekkür ederim kızlar hepimize kolay gelsinKolay gelsin
İyi eğlencelerTünaydın naparsiniz...biz parktayiz
Tesekkür ederimAllah kolaylık versin canım
Çok geçmiş olsun
Hadi insallah yağsında geçen yılki gibi doldursunKar gelecekmiş İstanbul’a inşallah yağarda barajlar dolar biraz
Günlük hint dizisiyle mi karıştırdılar ne ettiler

pembe diziBilmem ki sürekli buradalar ne vazgeçiyorlar ne de gelecek cesarete sahiplerGünlük hint dizisiyle mi karıştırdılar ne ettiler
Kızıyonuz ama kırmızı donuyla girecek yılbaşına belli olduAkşam 3aylar başlıyor kismetse 3gün oruca niyetlencem eğer regli gelmezse,4gün gösteriyor ama belim karnım çok agriyor

Pazartesi perşembe yaparsın olmadıAkşam 3aylar başlıyor kismetse 3gün oruca niyetlencem eğer regli gelmezse,4gün gösteriyor ama belim karnım çok agriyor
Off sus sorma ama gerci bana lazim değil yılınbaşı aKızıyonuz ama kırmızı donuyla girecek yılbaşına belli oldu![]()

Amin insaAllah hayırlısı diyelim artıkPazartesi perşembe yaparsın olmadı
Hayırla gelsin 3 aylar inşallah