Şimdi okudum.... Allah yardımcıları olsun çok zorBenim enyakın arkadaşim
Şimdi okudum.... Allah yardımcıları olsun çok zorBenim enyakın arkadaşim
Yok daha taşmadı taşacakTaşmadımı sizin deniz

Amin canim valla zorŞimdi okudum.... Allah yardımcıları olsun çok zor
Şişme yeleğini giyde boğulma aYok daha taşmadı taşacak

Evet çok üzücü Allah Rabbim yardım etsin kimseyi de evladı ile sınamasınAmin canım haline üzüldüm benimde evlatlarım var
Yüzerim kız benŞişme yeleğini giyde boğulma a

Ablası kaç yaşında kiGittiğimde odasina çıktı kız bağramakla ağlamak nasıl hemde,tabaklarmı kırılmadı fincanlarmı havada uçmadı çok kötüydü,ablasini şuanda kıskaniyor sevgilisi var diye,birde universiteye gitmiyor diye çıkdırdı
Ben kendisine dedim zaten,bak Allah evlat acısı göstermesinEvet çok üzücü Allah Rabbim yardım etsin kimseyi de evladı ile sınamasın
Niye hep ortanca3kızı var aslında ortancayı hep devredışı bırakıyorlar iclerinde olduğum icin biliyorum,hep dedim zamanında çok sıkma şunu patlar bak diye diye,kız psikologlardan çıkmıyor,hergün görüntülü aramak nerdesin demek dershaneden çıktımı girdimi sürekli kontrol altındaydi ozamandan kaldi malesef
23yaşında ablası, yeni sevgilisi var,kendisi 17yasinda ..içinnn birisine takıldı zor biraktı başına birseyler geldi anlatmıstım daha önce,ona izin verilmedi sevgili var diye simdi ablasini kiskaniyorAblası kaç yaşında ki
Çalışır kazanıp gider o da üniversiteye zor değil
Sevgilinin neyini kıskanıyor daha yaşı başı kaç
Rabbim akıl sağlığını korusun yolunu saptırmasın23yaşında ablası, yeni sevgilisi var,kendisi 17yasinda ..içinnn birisine takıldı zor biraktı başına birseyler geldi anlatmıstım daha önce,ona izin verilmedi sevgili var diye simdi ablasini kiskaniyor
Çalışmak istemiyormus ders
Çaya gittik okey falan oynadikNe edeysunuz
Hahdhs ne oldi cağnım@bitter_im nerdesin sen be