Gunaydin canim hayırlı cumalarGünaydın
Aaa çocuklarinlamı geldin a

Aaa çocukmuymuş onlar valla kız okula gitti bari büyüğü sen ol küçüğü de benAaa çocuklarinlamı geldin a

1kız 1oğlan iste aAaa çocukmuymuş onlar valla kız okula gitti bari büyüğü sen ol küçüğü de ben![]()

Kimi göndereyim1kız 1oğlan iste a
Heee yolla gelsin nasilsa burasida köy canı sıkılmaz a

Halımı silcen ver yıkamayaPuffff bugün yine çok işim vaaaaar halı silcem yine
Kız daha usluysa onu aKimi göndereyim

Temiz ya silicem sadece annem yazın gitmeden yıkamıştı zaten ara da siliyorum öyle kirli de değil odanın kokusu güzelleşsin diye ben güzel koku hastasıyımHalımı silcen ver yıkamaya

Ayy susak aTemiz ya silicem sadece annem yazın gitmeden yıkamıştı zaten ara da siliyorum öyle kirli de değil odanın kokusu güzelleşsin diye ben güzel koku hastasıyım![]()

Valla ikisi de uslu ayrımcılık yapamam o konuda çok oğlana telefonu ver sesini duyarsan ne olayım telefon olmasa da oyuncak oynar çok şükür yaramaz değil temizlikte de yardım eder sana hep anne sana yardım edeyim mi diyorKız daha usluysa onu a

Vayy masallah ikisinede bu zamanda uslu cocukValla ikisi de uslu ayrımcılık yapamam o konuda çok oğlana telefonu ver sesini duyarsan ne olayım telefon olmasa da oyuncak oynar çok şükür yaramaz değil temizlikte de yardım eder sana hep anne sana yardım edeyim mi diyor
Haha kızda işine yarar Eylülle oynarlar otur dedin mi kalkmaz![]()

Yok kız hastanedeyiz kocamın randevusu var üroloji@AystLL genemi yattın geri
Kız tabi ki de o kadar değil kardeş kavgası var onu atlamayalım he bide aşırı inattttVayy masallah ikisinede bu zamanda uslu cocuk

ben de çikolata almayı bıraktımBenim yapacağım diyet bukadar olur a
Tek şey gece yemegi biraktim a

yaa sağol canımm@Maya. allah yardımcın olsun zor işler çalışan anne için
annem olmasa hiç bi bok yapama. Vallah eve gidiyorum annem de yiyorum yemeğimi