Elif_Eylul
Daimi Üye
- #96.401
Avakado zengin işi pasta fakir aSen bilmezsin nerden bilcen pastadaki sosları sorsam hemen bilirsin ama

Avakado zengin işi pasta fakir aSen bilmezsin nerden bilcen pastadaki sosları sorsam hemen bilirsin ama

YuhAvakado zengin işi pasta fakir a
Avakado 50 pasta 500 liraIsmi var amaYuhAvakado 50 pasta 500 lira
PüüüüIsmi var ama
Baton alAvakado zengin işi pasta fakir a

Oda olurBaton al
Ayy bana da yappppEve gideyim de kendime avakado soslu kızarmış ekmek yapayım
İyiyiz örtmenim sen nasılsınSonunda eve girebildim günaydın tünaydın bacılar ne yapıyorsunuz
Nerden eve girdin aSonunda eve girebildim günaydın tünaydın bacılar ne yapıyorsunuz

Sabah 9.00'da pilatese gittim oradan çıkınca oğlanın okuluna gittim öğretmenle görüşmeye oradan da pazara gittim sütümü aldım geldim şimdi oturdum bir şeyler yiyorum ara öğündeNerden eve girdin a
Heyy maşallah sanaSabah 9.00'da pilatese gittim oradan çıkınca oğlanın okuluna gittim öğretmenle görüşmeye oradan da pazara gittim sütümü aldım geldim şimdi oturdum bir şeyler yiyorum ara öğünde
Sen kek yemedin miAyy bana da yapppp
Kahvaltı kek miSen kek yemedin mi
Gel fırından çıkardım biber domates avakado soslu kaşarlı ekmek pizza gibi düşünYedim kahvaltı zate istemiyorum

Fokkaço mu yaptın gızzz yoksaGel fırından çıkardım biber domates avakado soslu kaşarlı ekmek pizza gibi düşün
Ben isim bilmem ben böyle seviyorum boşuna kilo almadıkFokkaço mu yaptın gızzz yoksa