Kız soğuk yoktu gelmeden önce pazara gittik geldik aha burası kapalı Bursa’nın bir ucundan diğer tarafa geçince mevsim de değiştiBu soğukta montsuz mu çıktın kızzzz

Kız soğuk yoktu gelmeden önce pazara gittik geldik aha burası kapalı Bursa’nın bir ucundan diğer tarafa geçince mevsim de değiştiBu soğukta montsuz mu çıktın kızzzz

Ateşli grill hatunBu soğukta montsuz mu çıktın kızzzz
Kar yağar bile şaşırırsınKız soğuk yoktu gelmeden önce pazara gittik geldik aha burası kapalı Bursa’nın bir ucundan diğer tarafa geçince mevsim de değişti
Kız bence de taşın değişiklik iyidir belki daha iyi olur senin için tabi çocukların okulu falan zor gelir sana ister istemezBu soğukta montsuz mu çıktın kızzzz
Tamam aplaaa kızma tamam öyle olsunnnDalga geç gısgannççç
Unicornun yelesi o
Çocuklar daha kolay adapte oluyor yaKız bence de taşın değişiklik iyidir belki daha iyi olur senin için tabi çocukların okulu falan zor gelir sana ister istemez
Benim orası günlük güneşlikti ne bileyimAteşli grill hatun

Gam keder hepsi yükleniyorTamam aplaaa kızma tamam öyle olsunnn
Bizim burası buz gibi valla donuyoruz şimdidenKız soğuk yoktu gelmeden önce pazara gittik geldik aha burası kapalı Bursa’nın bir ucundan diğer tarafa geçince mevsim de değişti
Bizimde öyle bn yelekle çıkıyomBenim orası günlük güneşlikti ne bileyim
Bende öyle düşünüyorum aslında kendi bilir düzen bozuluyor ya ama kurmak kolay olurÇocuklar daha kolay adapte oluyor ya
Aynen öyle yeni mekanda ferahlık vardırBende öyle düşünüyorum aslında kendi bilir düzen bozuluyor ya ama kurmak kolay olur
Bizim burası buz gibi valla donuyoruz şimdiden
Ya ben havaya bakmadan çıkmam dedim hava güzelmiş hatta kızıda dedim çok mont giyme kısa montunu al diye iyiki onu almış yanınaBizimde öyle bn yelekle çıkıyom
Bilemiyorum ki ne olacak nasıl olacak kızım için zor olur biraz yeni arkadaşlar edinmek falan Konya'dan buraya gelince hep arkadaşlarımı özledim diyordu oğlan zaten doğru düzgün gitmiyor okula o çok zorluk çekmez her gün gitmek zorunda orda kendim götürür kendim getiririm o yönden iyi olurKız bence de taşın değişiklik iyidir belki daha iyi olur senin için tabi çocukların okulu falan zor gelir sana ister istemez
Eşyali olmaz evet yaBilemiyorum ki ne olacak nasıl olacak kızım için zor olur biraz yeni arkadaşlar edinmek falan Konya'dan buraya gelince hep arkadaşlarımı özledim diyordu oğlan zaten doğru düzgün gitmiyor okula o çok zorluk çekmez her gün gitmek zorunda orda kendim götürür kendim getiririm o yönden iyi olur
Bide eşim diyor eşyalı kiralık eve çıkarız beni en çok düşündüren o başkasının eşyalarıyla yapamam ya midem almaz
Orası da doğru canım kim olsa yapamaz başkasının eşyası ile. İnsan kendi eşyalarına rahatına alışmış geçici bir süre mi yoksa kalıcı mıBilemiyorum ki ne olacak nasıl olacak kızım için zor olur biraz yeni arkadaşlar edinmek falan Konya'dan buraya gelince hep arkadaşlarımı özledim diyordu oğlan zaten doğru düzgün gitmiyor okula o çok zorluk çekmez her gün gitmek zorunda orda kendim götürür kendim getiririm o yönden iyi olur
Bide eşim diyor eşyalı kiralık eve çıkarız beni en çok düşündüren o başkasının eşyalarıyla yapamam ya midem almaz
Daha belli de değil bakalım iş olursa eşim orda çalışmaya devam ederse mecbur giderimBende öyle düşünüyorum aslında kendi bilir düzen bozuluyor ya ama kurmak kolay olur
Anladım canım hakkınızda hayırlı olsun inşallahDaha belli de değil bakalım iş olursa eşim orda çalışmaya devam ederse mecbur giderim
Ben begendim sen buna bakmaGül gül
Unıcorntmm anladık z kuşağından bişi bilmin hiç mi gönül gözünü açmıyorsun
Yoktu ya şendekilerden yolla
Eee tabi
Evdeki artık ürünlerden yapınca böyle oluyor

Hiç bişey olmazBilemiyorum ki ne olacak nasıl olacak kızım için zor olur biraz yeni arkadaşlar edinmek falan Konya'dan buraya gelince hep arkadaşlarımı özledim diyordu oğlan zaten doğru düzgün gitmiyor okula o çok zorluk çekmez her gün gitmek zorunda orda kendim götürür kendim getiririm o yönden iyi olur