Olsun sonuçta başka bir yere taşınmışsın yine deYani şöyle, tuzla’dan izmite geldim
Olsun sonuçta başka bir yere taşınmışsın yine deYani şöyle, tuzla’dan izmite geldim
Oo ben kaç kere taşındım 6 yıl içinde. 6 kereOlsun sonuçta başka bir yere taşınmışsın yine de

Ay benimki de araba için istiyor daha çokEvet fayanslar çok iyi eşim arabasınıda temizliyor

Aldır işte ozaman daha kolayAy benimki de araba için istiyor daha çok

Oh oh farklı farklı yerler misOo ben kaç kere taşındım 6 yıl içinde. 6 kere

Yangın ayseeelAy benimki de araba için istiyor daha çok

mont yokmu sigaranı yak ateşi ısıtır 

Soğuk değilmiş zaten Alanya Antalya gibi sıcak Alanyadan bi sonraki şehirBende
bir de çok soğukta olmaz gibi ama kendi bilir ben görünce ne güzel diye düşündüm
Düşününce bile midem bulanıyor vallaBuhar makinasıyla temizledinmi mis gibi

Evet aldırcam sonra gelsin temizlik perileriAldır işte ozaman daha kolay

Sus kız ben güneyden kuzeye geldimYangın ayseeelmont yokmu sigaranı yak ateşi ısıtır

Sonuncularda artık yıldım hurç murç hak getire siyah çöp poşetlerine doldur gitsin koli bile sadece cam eşya icin almıştımOh oh farklı farklı yerler mis
eski tarz çarşaflara bohça yapıp kaçar gibi geceden sabaha taşıdım 
Ehh hakkını verirsin artıkEvet aldırcam sonra gelsin temizlik perileri
inşAllah canımHayırlısı olsun, ben bekarken oldugum mahalleye taşındım (aile binası) kirası uygun ve depozito vs vermedim
Alışmışsın artık Allah ne verdiyseSonuncularda artık yıldım hurç murç hak getire siyah çöp poşetlerine doldur gitsin koli bile sadece cam eşya icin almıştımeski tarz çarşaflara bohça yapıp kaçar gibi geceden sabaha taşıdım

Seccade yapıyordur oŞu bacın @Elif_Eylul beni çağrıyor sonra tüyüyor

Eşyaların hasar görmedi mi çok yıpranıyor öyleOo ben kaç kere taşındım 6 yıl içinde. 6 kere
Evet alışıyor insanAlışmışsın artık Allah ne verdiyse![]()
toki moki çıkmazsa gene gidicem istanbul tarafına tamam sustum
Amaan görmezmi çokta şey yani benle mezaramı gircekler boşverEşyaların hasar görmedi mi çok yıpranıyor öyle