Elif_Eylul
Daimi Üye
- #95.641
²mini browni yedim 
San geliyorlar²mini browni yedim
2 tanemı yedin kızBensiz yapamıyorlar aSan geliyorlar2 tanemı yedin kız

Markete git gel yemek hazırlığı yap derken zaman geçtiBi oyuncak size neler çektirmişAman bugün oyuncak günüymüş unuttum çocuğu okula bıraktım birde oyuncak almaya gittim eve tekrar okula. Çocuğu almaya gittim yarı yoldan yine oyuncak kalmış onun için döndük geriMarkete git gel yemek hazırlığı yap derken zaman geçti
Hey maşallah beeAman bugün oyuncak günüymüş unuttum çocuğu okula bıraktım birde oyuncak almaya gittim eve tekrar okula. Çocuğu almaya gittim yarı yoldan yine oyuncak kalmış onun için döndük geriMarkete git gel yemek hazırlığı yap derken zaman geçti
Arada olur öyleAman bugün oyuncak günüymüş unuttum çocuğu okula bıraktım birde oyuncak almaya gittim eve tekrar okula. Çocuğu almaya gittim yarı yoldan yine oyuncak kalmış onun için döndük geriMarkete git gel yemek hazırlığı yap derken zaman geçti

Gel birlikte yiyelim aTrafikten yeni eve girdik yemek yohhhh

Evvet...Ekmekmi yaptın
Dilim ekmeği artık evde yapıyorum sadece beyaz ekmek alacaksak fırından onu alıyoruzEkmekmi yaptın
Afiyet olsun eline sağlık canımDilim ekmeği artık evde yapıyorum sadece beyaz ekmek alacaksak fırından onu alıyoruz
Sorma bacımBi oyuncak size neler çektirmiş

Bu akşam dizi olduğuna göre ortalığı toplayım çay demleyim sonra da zaman geçmiş olur
ne dizisi kız şu laz dizisimiNe hazırladın kız bize gelseydin mis gibi kereviz varMarketten börek yedim yolda çocuklar 1er kruvasan
Kalkam yemek bakam
diyet mönüsü