Yeee❤️Dengele‍❤️Zayıflaa❤️

AystLL

Daimi Üye
Tepki
32.725
Kahve yanı çikolatalarca ahaha
Yada bir kase salata deyip koca kaseleri bitirir
He işte iş ölçüde yoksa hepimiz yiyelim tabak tabak birde o kahve yanı hep ya kek ya çikolata falanda yiyor. Tamam 5e kadar yiyorum diyor ama bana geldiğinde hiçte öyle değil maşallah götürüyor. O şekilde zaten kilo veremez ki

_ÇikiLata

Daimi Üye
Tepki
25.550
He işte iş ölçüde yoksa hepimiz yiyelim tabak tabak birde o kahve yanı hep ya kek ya çikolata falanda yiyor. Tamam 5e kadar yiyorum diyor ama bana geldiğinde hiçte öyle değil maşallah götürüyor. O şekilde zaten kilo veremez ki
65 yaşında kadınsın otur oturduğun yerde ne bu hırs yarışa giriyor birde haha haha

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
153.616
Gecen diyor bana ooo bu satte yemekmi yenir :kriz:
Sen 5te gelmissin ben tarladan gelmisim evde yemek yok 2saat sonra sana yemek koymusum,

AystLL

Daimi Üye
Tepki
32.725
Gecen diyor bana ooo bu satte yemekmi yenir :kriz:
Sen 5te gelmissin ben tarladan gelmisim evde yemek yok 2saat sonra sana yemek koymusum,
Geçen akşam da sendeyken bana mesaj atmış bu görüntülü konuşmadan sonra hani bakayım kız kaç kilo verdin diye haha sonra bana da liste yap ver demiş :bayilacam:

_ÇikiLata

Daimi Üye
Tepki
25.550

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar