ManyakHareket bereket demek
Ama benim islerim çok Allah bereket versin a
Allah bereket versin işlerin daim olsun
ManyakHareket bereket demek
Ama benim islerim çok Allah bereket versin a
Allah bereket versin işlerin daim olsun
He işte iş ölçüde yoksa hepimiz yiyelim tabak tabak birde o kahve yanı hep ya kek ya çikolata falanda yiyor. Tamam 5e kadar yiyorum diyor ama bana geldiğinde hiçte öyle değil maşallah götürüyor. O şekilde zaten kilo veremez kiKahve yanı çikolatalarca a
Yada bir kase salata deyip koca kaseleri bitirir
65 yaşında kadınsın otur oturduğun yerde ne bu hırs yarışa giriyor birdeHe işte iş ölçüde yoksa hepimiz yiyelim tabak tabak birde o kahve yanı hep ya kek ya çikolata falanda yiyor. Tamam 5e kadar yiyorum diyor ama bana geldiğinde hiçte öyle değil maşallah götürüyor. O şekilde zaten kilo veremez ki

Kaç kiloki annenHe işte iş ölçüde yoksa hepimiz yiyelim tabak tabak birde o kahve yanı hep ya kek ya çikolata falanda yiyor. Tamam 5e kadar yiyorum diyor ama bana geldiğinde hiçte öyle değil maşallah götürüyor. O şekilde zaten kilo veremez ki
Gecen diyor bana ooo bu satte yemekmi yenirHe işte iş ölçüde yoksa hepimiz yiyelim tabak tabak birde o kahve yanı hep ya kek ya çikolata falanda yiyor. Tamam 5e kadar yiyorum diyor ama bana geldiğinde hiçte öyle değil maşallah götürüyor. O şekilde zaten kilo veremez ki
Valla 80geciktir ayse bilirKaç kiloki annen
Valla canım tam bilmiyorum ama 70li rakamlarda galibaKaç kiloki annen
Dimi gel bir de bize sor kız yapsın diyet zaten yaş gidince zor ama tansiyonu düşük falan onun birde boşa yürüyor65 yaşında kadınsın otur oturduğun yerde ne bu hırs yarışa giriyor birde![]()
Eee işte demiyor ki mesela ben yedim siz yiyin diye oturuyor bir güzel yiyor hani o konuşmaya yemese anlıcam daGecen diyor bana ooo bu satte yemekmi yenir
Sen 5te gelmissin ben tarladan gelmisim evde yemek yok 2saat sonra sana yemek koymusum,
Kız bilmiyorum işte aldı mı sonra haberim benim de sormadımValla 80geciktir ayse bilir
Ben kilo vermeye başlayınca ona bir haller oluyor65 yaşında kadınsın otur oturduğun yerde ne bu hırs yarışa giriyor birde![]()
Hani bu zamana kadar neden vermedin beni mi bekliyorsun dicem de yok ağzımGeçen akşam da sendeyken bana mesaj atmış bu görüntülü konuşmadan sonra hani bakayım kız kaç kilo verdin diyeGecen diyor bana ooo bu satte yemekmi yenir
Sen 5te gelmissin ben tarladan gelmisim evde yemek yok 2saat sonra sana yemek koymusum,
sonra bana da liste yap ver demiş Verdigim bende kalsın anneGeçen akşam da sendeyken bana mesaj atmış bu görüntülü konuşmadan sonra hani bakayım kız kaç kilo verdin diyesonra bana da liste yap ver demiş

Ay olsa iyi kurtlanıyor yerindeVerdigim bende kalsın anne
Sende seninkinle mutlu ol deseydin a

Simdi hafta sonu gelirmi sana demedim ben gitcez diyeAy olsa iyi kurtlanıyor yerinde
Yok gelecek olsa az önce konuştum. Şarköye gideceğini dedi pazartesi Salı çarşamba o günlere bilet bakıyordu. Zaten biliyor cumartesi bizim kursa gittiğimizi bizim çıkış 7buçuğu buluyorSimdi hafta sonu gelirmi sana demedim ben gitcez diye
Aynen öyle hastalıkta olunca zorDimi gel bir de bize sor kız yapsın diyet zaten yaş gidince zor ama tansiyonu düşük falan onun birde boşa yürüyor
Demek ki motiveyi seninle birlikte buluyorBen kilo vermeye başlayınca ona bir haller oluyorHani bu zamana kadar neden vermedin beni mi bekliyorsun dicem de yok ağzım

Aynen öyle hastalıkta olunca zor
Demek ki motiveyi seninle birlikte buluyor
Biri de beni motive etse

Getire söyle getirsin sana motive a![]()
![]()
![]()
Biri de beni motive etse