:nazar :nazarAnaaa ben sabitim yaaa 85.1 a
:nazar :nazarAnaaa ben sabitim yaaa 85.1 a
Ne maşallahi yavv a:nazar :nazar

Maalesef Türkiye'deki eğitim böyle devlet her olanağı sağlıyor ama iş gene kişide öğretmende bitiyor sorsalar kendileri çok iş yapıyorlar çok çalışıyorlar ama çocuklar çok ilgisiz hiçbir şey yapmak istemiyorAaa öyle şey mi olur
Bu çocuklara eğitimi nasıl veriyorlar
Maşallah bizim çocuklarımızda günden güne kötü bir nesile daha adım atıyorlarMaalesef Türkiye'deki eğitim böyle devlet her olanağı sağlıyor ama iş gene kişide öğretmende bitiyor sorsalar kendileri çok iş yapıyorlar çok çalışıyorlar ama çocuklar çok ilgisiz hiçbir şey yapmak istemiyor
Digere at aKız tartıyı diğer sayfaya atmıyormuşum karar verin nereye atalım
ben cekmeyi unuttum yaa yemege daldim a
GünaydınGünaydın kızlar
Aferin sanaDigere at aben cekmeyi unuttum yaa yemege daldim a

Yaa zeytin ayarlamaya çalışıyordum o sirada geldiler gene almaya,bittoya yolladim derken acıktımAferin sana
Tamam bir dahaki hafta olmasınYaa zeytin ayarlamaya çalışıyordum o sirada geldiler gene almaya,bittoya yolladim derken acıktım

Aman zaten ben veremiyorum artık eskisi gibi 1kilo verirsem 2kilo alirimTamam bir dahaki hafta olmasın![]()
Annemede ver o tiyoyu aAna karnım acıktıHaftaya günlük 3 öğün yapayım da yılbaşına kadar 70 göreyim bari

kahvaltı yaptim simdi gidelim marketeAman bakma bende eskisi gibi hareket etmiyorum ona bakarsan düzen kurup yapacağız bir kere verdik kiloları yine veririz ne varAman zaten ben veremiyorum artık eskisi gibi 1kilo verirsem 2kilo alirim
Hareket bereket demekAman bakma bende eskisi gibi hareket etmiyorum ona bakarsan düzen kurup yapacağız bir kere verdik kiloları yine veririz ne var

Kız anneme liste yapıp versem uymaz ki bir tabak sebze yedim der halbuki kaşık ile ölçülü yicek.Annemede ver o tiyoyu a
Kahve yanı çikolatalarca aKız anneme liste yapıp versem uymaz ki bir tabak sebze yedim der halbuki kaşık ile ölçülü yicek.