Kız çok olmasa da her yere mecbur yapılacakKılların çoksa a
Kız çok olmasa da her yere mecbur yapılacakKılların çoksa a
Ne lazeri al epilasyon aletini aKız çok olmasa da her yere mecbur yapılacak

Bende dünden beri lazer yapıyorum bitmek bilmiyor![]()

Ay valla bende hevesleniyorum sonra unutuyorum sonra makineyi görünce yine aklıma geliyorKız çok olmasa da her yere mecbur yapılacak

Ay çocuklar bir şey yemiyor ki ne yapsam acabaKalkın yemek yapın
Kız onunla yapınca biraz tüylerle uğraşmıyorsun en azından en son 3,4 ay önce yaptım öyle de aşırı çıkmamıştıAy valla bende hevesleniyorum sonra unutuyorum sonra makineyi görünce yine aklıma geliyor
Cok hoj
Evet dökülüyormuş zaten de işte onunla uğraşacak popo yokKız onunla yapınca biraz tüylerle uğraşmıyorsun en azından en son 3,4 ay önce yaptım öyle de aşırı çıkmamıştı

Yemiyorlar iste kac çeşit yemek oluyor bizdedeAy çocuklar bir şey yemiyor ki ne yapsam acaba
Negüzel uyumuşlar keşke benimkinlerde bayılsalarBende kızı falan yıkadım üf hava yağmurlu, usaklar uyudu esim uyudu kızı uyutuyorum bende bi şekerlesemmi yemeğimi girişsem kaldım ortada
Kafa dinlemelik olurNegüzel uyumuşlar keşke benimkinlerde bayılsalar

Olurmu neden sessizce uyusunlar kudurmakta lazim aKafa dinlemelik olur

İki gün uğraşıyorum bir günde yetişemiyor iş güç çocuk oluncaEvet dökülüyormuş zaten de işte onunla uğraşacak popo yok![]()
Yat kız sende durduğun kabahatBende kızı falan yıkadım üf hava yağmurlu, usaklar uyudu esim uyudu kızı uyutuyorum bende bi şekerlesemmi yemeğimi girişsem kaldım ortada

Doğrudur canım okula gittiklerinde yapİki gün uğraşıyorum bir günde yetişemiyor iş güç çocuk olunca
Herhalde bağrışmalar yeni bitti bizde herkes kafasına göre takılıyorOlurmu neden sessizce uyusunlar kudurmakta lazim a