Kahvemi içerkende bi yazı dizini okudum tam 4 sayfa dedikoduAyy benim ev içide öyle

Kahvemi içerkende bi yazı dizini okudum tam 4 sayfa dedikoduAyy benim ev içide öyle

Kahvemi içerkende bi yazı dizini okudum tam 4 sayfa dedikodu

Başım ağrıyor zatenValla bizde gene bagrismali basladik dedim gene buldun bisey
Karı koca olmak bunu gerektirirBaşım ağrıyor zaten
Al oğlanı git dedim yok bizim göbek başı bir kesilmiş gitmiyor
Arkadaş rahat yok hiç
ama tuvalete giderken bizi çağırmıyorlar 30-40 dk keyif yapıyorlar 

Daha 2. Partı var oraya bakaamdım

Bizde aynıyız merak etmeBaşım ağrıyor zaten
Al oğlanı git dedim yok bizim göbek başı bir kesilmiş gitmiyor
Arkadaş rahat yok hiç
Neymiş bi pazar günü varmışBizde aynıyız merak etme
Aaa çak agzina aNeymiş bi pazar günü varmış
Dedim Pazar bizim neyimize

Kafasını duvara sürt kıvılcım çıksınNeymiş bi pazar günü varmış
Dedim Pazar bizim neyimize

Ay benimde öyle dışarda yemek ister ben yemeyince dert olur. Göbeğimi eritmem lazım diye geziyor ortada Dışardan yeme diyince de kızıyor ondan o gün lahmacun yemek zorunda kaldım sen yemezsen bende yemem der tam çıldırmalıklarBaşım ağrıyor zaten
Al oğlanı git dedim yok bizim göbek bağı bir kesilmiş gitmiyor
Arkadaş rahat yok hiç
O da çocuktan kaçma bahanesiKarı koca olmak bunu gerektirirama tuvalete giderken bizi çağırmıyorlar 30-40 dk keyif yapıyorlar
Sonra da biz suçluAy benimde öyle dışarda yemek ister ben yemeyince dert olur. Göbeğimi eritmem lazım diye geziyor ortada Dışardan yeme diyince de kızıyor ondan o gün lahmacun yemek zorunda kaldım sen yemezsen bende yemem der tam çıldırmalıklar
Sonra da biz suçluAy benimde öyle dışarda yemek ister ben yemeyince dert olur. Göbeğimi eritmem lazım diye geziyor ortada Dışardan yeme diyince de kızıyor ondan o gün lahmacun yemek zorunda kaldım sen yemezsen bende yemem der tam çıldırmalıklar
Yeme oda yemesin bosverAy benimde öyle dışarda yemek ister ben yemeyince dert olur. Göbeğimi eritmem lazım diye geziyor ortada Dışardan yeme diyince de kızıyor ondan o gün lahmacun yemek zorunda kaldım sen yemezsen bende yemem der tam çıldırmalıklar

ayyy bugün vala pertim çıktı yeminle, basım ağrıdı beVeriyorlar kız daha geçen kardeşim anneme götürmek için aldıNormal eczaneler vermiyor artık antibiyotik yasakya
Saglik ocagina gidip yazdirsam iyi olur randevuya kadar intihap kalmaz
Bizde vermiyorlar,saglik ocağı gecen oglan adina isteyim dişi icin dedim kendi yoksa veremem dediVeriyorlar kız daha geçen kardeşim anneme götürmek için aldı
Hatta 3 kutu antibiyotik 3 kutu da diş için olan Ağrı kesici aldı
Verdi eczacı
He doğrudur biz kendisi yurt dışında deyince belki ondan vermiştirBizde vermiyorlar,saglik ocağı gecen oglan adina isteyim dişi icin dedim kendi yoksa veremem dedi
Evet yok dışarda yiyelim dedikte onu da kabul etmedin de seni düşünende kabahattaSonra da biz suçlu

Ay diş çok zor ya seninmi16aralığa verdi diş randevunu ölde geber