Ama ben zaten elektrikliyide önerdim.Aaa ilk kez elle sağılan önerildi. Bende de eller serbest var çoksel
Sana da pompa lazım he
Ama ben zaten elektrikliyide önerdim.Aaa ilk kez elle sağılan önerildi. Bende de eller serbest var çoksel
Sana da pompa lazım he
İçten gönülden seven anlamı var.@dilaa isminin anlamı ne
İyiyim canım yeni isim bitti kızı uyutacağım...Pike isliyorum simdi kalkçam abdest alayim namazi kılıp arkadasa gitcez sen napiyosun
Canım bişey sorcam. Bebişimin makat bölgesi kırmızı kırmızı ne sürmem lazım yakaka yaparken zorlanıyor ne yedireyim @dilaa ay çok iyi oldu hemşire
Kııız onu ben de geçenlerde yaptım. Ya 2 pompayı da ofiste unutmuşum mastit olcaktım duşta masaj yapıp boşa sağdım hep napim14 yıl önce kullanmıştım manuel
Aaa bn kızda bazen elle sağmıştım masaj yaparak mastit olacaktım
Evet canım 8 aylık olduk 5 buçuk aylıkken geçmiştik. Poposuna ne süreyim? Kızarıklığı ne alır?Çok geçmiş olsun üzüldüm. İnşallah kısa sürede geçer.
Senin bebeğin ek gıdaya geçmişmiydi?
Lahanada sarıyorlar haşlanmış aklında olsunKııız onu ben de geçenlerde yaptım. Ya 2 pompayı da ofiste unutmuşum mastit olcaktım duşta masaj yapıp boşa sağdım hep napim
Aynen ama onu dondurulmuş diye duydum. Ay mastit neden olur pfLahanada sarıyorlar haşlanmış aklında olsun
Emmeyince oluyorAynen ama onu dondurulmuş diye duydum. Ay mastit neden olur pf
O çok kötü oluyor,ben ateş icinde yanmıstim hastanelik oldum iğne vurmuslardiAynen ama onu dondurulmuş diye duydum. Ay mastit neden olur pf
pişikse bepanthol sür.Evet canım 8 aylık olduk 5 buçuk aylıkken geçmiştik. Poposuna ne süreyim? Kızarıklığı ne alır?
Dışardaki kokulardanda oluyor sütün çekmiştir bişeyAynen ama onu dondurulmuş diye duydum. Ay mastit neden olur pf
Offf Bnde Bnde iğneyle çektiler iltihabıO çok kötü oluyor,ben ateş icinde yanmıstim hastanelik oldum iğne vurmuslardi
Ters emzirmede çok işe yarıuor ben kızda oldum 2 kereEmmeyince oluyor
Offf bn büyükte ne çektim
Kızda da 18 aylıktı oldum
Süt çok iştesin tam boşalmıyordur göğüs
Emme en güzel boşaltıyor
Kız tarifide atamadım bi türlüOfff Bnde Bnde iğneyle çektiler iltihabı