Simdi kalan ağaçları toplamaya gidiyoruz canim yagmur geliyormus bitsin diye anca kalktilar kahvalti falan
İyilik sağlıkSimdi kalan ağaçları toplamaya gidiyoruz canim yagmur geliyormus bitsin diye anca kalktilar kahvalti falan
Sen nasılsın
Sağol canimİyilik sağlık
Kolay gelsin canım
Yoo iyiyim aman kız 6 da uyandırdı sersemimSağol canim
Senin moralin iyi degil gibi
Kolay gelsin cağnımSimdi kalan ağaçları toplamaya gidiyoruz canim yagmur geliyormus bitsin diye anca kalktilar kahvalti falan
Sen nasılsın
Bizimkide uyumadı gece sabaha kadar mız mız elli kere uyandırdı yani şaftım kayık eşim sanayiye gitti geç gitti bugün. Onun telaşına düştüm bide kahvaltı hazırladım falanYoo iyiyim aman kız 6 da uyandırdı sersemim
Çok şükür bugünümüze
Aman iyi oldaYoo iyiyim aman kız 6 da uyandırdı sersemim
Çok şükür bugünümüze
Allah yardımcın olsun canimBizimkide uyumadı gece sabaha kadar mız mız elli kere uyandırdı yani şaftım kayık eşim sanayiye gitti geç gitti bugün. Onun telaşına düştüm bide kahvaltı hazırladım falan
Sağol canimKolay gelsin cağnım
Normalde kalkmıyor öyleAman iyi olda
Biraz gec yatirsan 6 cok erken
Az kaldı büyüyünce rahat etcen inşallahBizimkide uyumadı gece sabaha kadar mız mız elli kere uyandırdı yani şaftım kayık eşim sanayiye gitti geç gitti bugün. Onun telaşına düştüm bide kahvaltı hazırladım falan
Napsin çocuk baba hasreti çekiyordur aNormalde kalkmıyor öyle
9 da yattı okula giderken 8 zar zor uyanıyor
Sanırım babası yoktu gece ondan arada olmayınca böyle yapıyor

Bizimde 1 haftadır esim evdeydi iyice alıstı bugün çok ağladı giderkenNormalde kalkmıyor öyle
9 da yattı okula giderken 8 de zar zor uyanıyor
Sanırım babası yoktu gece ondan arada olmayınca böyle yapıyor
Ya evet iş yerinde fazla sağdım galiba he haftasonu da ek gıda falan o kadar emmiyorEmmeyince oluyor
Offf bn büyükte ne çektim
Kızda da 18 aylıktı oldum
Süt çok iştesin tam boşalmıyordur göğüs
Emme en güzel boşaltıyor
Her haftasonu oluyordum nerdeyse ya of çık kötüO çok kötü oluyor,ben ateş icinde yanmıstim hastanelik oldum iğne vurmuslardi
Annem de böyle dediDışardaki kokulardanda oluyor sütün çekmiştir bişey
Kendi kendine oyalanmaz mı kızYoo iyiyim aman kız 6 da uyandırdı sersemim
Çok şükür bugünümüze
Sen de sırf emzirmiştin di mi bittoAz kaldı büyüyünce rahat etcen inşallah
Evet tünaydı artıktünaydın
Oyalanıyorda insan huzursuz oluyor tek bırakıncaT
Kendi kendine oyalanmaz mı kız
Evet canım tamm 29 aySen de sırf emzirmiştin di mi bitto