Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Aa yakın olsaydı bakardı bebişe sende çalışırdınkayınvalidem başka bir semtte oturuyor.
evet eltim var. 2 tane
görümcem yok.
Ailen Antep’teydi dimi
Aa yakın olsaydı bakardı bebişe sende çalışırdınkayınvalidem başka bir semtte oturuyor.
evet eltim var. 2 tane
görümcem yok.
@dilaa bide yazı stilini normal bizim gibi kullanır mısın yani senin bir özelliğin yok. Adminler bile normal yazı kullanıyor stil değişince kişilik değişmiyor.Şimdi bişeyler netleşsin diye soruyorum 2 gün sonra başka bişeyler çıkarsa sorun yaşamayalım dürüstlük şeffaflık severiz.
adanadaAa yakın olsaydı bakardı bebişe sende çalışırdın
Ailen Antep’teydi dimi
@dilaa bide yazı stilini normal bizim gibi kullanır mısın yani senin bir özelliğin yok. Adminler bile normal yazı kullanıyor stil değişince kişilik değişmiyor.
Yok yani üşenmiyor musun sabitleme yok çünkü stilde sürekli düzenlemekNormal yazı tipinde tabi yazarım .
Sadece benim hoşuma gitmişti.
Önce ki yazı şekli..
Ailem adanadaAa yakın olsaydı bakardı bebişe sende çalışırdın
Ailen Antep’teydi dimi
Bebegin kız mı senin adı neydiNormal yazı tipinde tabi yazarım .
Sadece benim hoşuma gitmişti.
Önce ki yazı şekli..
Yok yani üşenmiyor musun sabitleme yok çünkü stilde sürekli düzenlemek
Kız güneş eşimle beraber karar verdikBebegin kız mı senin adı neydi
Neresindensinizadanada
Aa ne güzel müsait olunca tanışma aşk hikayeni anlat severizAilem adanada
Kaynanamgil antepte. Aşık olup evlendim ondan antepteyiz
Islama nedirOo iyiymis akşamada teyzem gelicek bana yemeğe 5 gibi kemikli et haşlıyorum ıslama yapıcam onlara
Yöresel yani farklı yöreler farklı şekildede yapıyor. Sitede vardı galiba ya tarifi.Islama nedir
Yöresel mi
Hmm siron mu ne diyorlar sankiYöresel yani farklı yöreler farklı şekildede yapıyor. Sitede vardı galiba ya tarifi.
Kemikli et haşlanıyor yufka rulo yapılıp kesilip diziliyor tepsiye üstüne et suyu et parçaları koyuyorsun. Çok lezzetli oluyor.
Yufka ama satın alma degil ateşte sac’da pişen yufkadan
Degil o baksa bişey, tavuk suyuna hçyapanfa var akşam çekerim ya bulamadım simdiHmm siron mu ne diyorlar sanki
Evet duydum hiç yemedim
Bu galibaDegil o baksa bişey, tavuk suyuna hçyapanfa var akşam çekerim ya bulamadım simdi
Hayırlı cumalar hoşgeldin canımHayırlı cumalar

Hayırlı cumalarHayırlı cumalar

Senin dediğin sironu artvinliler yapıyorIslama nedir
Yöresel mi