Paylaşma nazar oluyorDigerleri sürpriz a

Paylaşma nazar oluyorDigerleri sürpriz a

Tweety çarpıldı zaten aPaylaşma nazar oluyor

Dilaa yeni anne onda çoktur model kkz değişik varsa isteTweety çarpıldı zaten a
Doğru bak kızı vardı öyle demistiDilaa yeni anne onda çoktur model kkz değişik varsa iste
Hoşgeldin cağnım nasılsın ablamHayırlı cumalar
Ayy evet bak bi marka önersin bizeeeğ bende ponpa istiyorum hdjfjdkDilaa yeni anne onda çoktur model kkz değişik varsa iste
İyiyim kaç gündür ora benim bura benim geziyordum bu gün evdeyimHoşgeldin cağnım nasılsın ablam
Oo nereler senin gezdinİyiyim kaç gündür ora benim bura benim geziyordum bu gün evdeyim
Önce anne sonra kızıma gittim dün akşam da yemeğe davetiyim dinOo nereler senin gezdin
@dilaa yenidogan hemşiresiymişsin iyi oldu bak bebegim dogdugunda konak isilik karısık bişeyler oluştu yüzünde kafasında, sırt kısmında aşşağı dogruda kuruluk var sence hangi bakım yağı iyi gelir?
Oo iyiymis akşamada teyzem gelicek bana yemeğe 5 gibi kemikli et haşlıyorum ıslama yapıcam onlaraÖnce anne sonra kızıma gittim dün akşam da yemeğe davetiyim din
He tamam ozaman doktora sormama gerek yok ozmnmustela var en iyisi olan
dalinin de var.
bioderma var.
O degilde burayı seda mı önerdi sana? Ben dün sohbetleri kaçırmışım tanışamadıkmustela var en iyisi olan
dalinin de var.
bioderma var.
Bakarım ben nivea kullanıyorum.@bitter_im birde ecowell var.
bana hediye geldi.
en bilindikleri bu üç önerdiğim marka zaten.He tamam ozaman doktora sormama gerek yok ozmn
O degilde burayı seda mı önerdi sana? Ben dün sohbetleri kaçırmışım tanışamadık