Elif_Eylul
Daimi Üye
- #93.201
Biseymi olduBen yarın doktora götürcem göndermicem haftasonu yaptırcam ödevlerini
Biseymi olduBen yarın doktora götürcem göndermicem haftasonu yaptırcam ödevlerini
Ya geçen hafta götürmüştüm sağlık ocağına su içmiyor sabah WC gitmiyor sonra karnım ağrıyor diyor geçen akşam ateşi var gibiydi bir baktırcam dört çeliğeBiseymi oldu
Iyi hadi geçmiş olsun canım birsey cikmaz insaAllahYa geçen hafta götürmüştüm sağlık ocağına su içmiyor sabah WC gitmiyor sonra karnım ağrıyor diyor geçen akşam ateşi var gibiydi bir baktırcam dört çeliğe
Ebenin körü var bende aEee anlatın bakalım ne var ne yok çocuğum uyudu kaldı yorgunluktan

Valla canım bilmiyorum bizim bunlarda böbrek sorunu varya bir ondan bir de idrar yolu enfeksiyonundan şüpheleniyorumIyi hadi geçmiş olsun canım birsey cikmaz insaAllah
İyi o da güzel en azından bir şey varmışEbenin körü var bende a

O hep var sende ne var ne yok aİyi o da güzel en azından bir şey varmış

Ne olsun işte halsizlik yorgunlukO hep var sende ne var ne yok a

Kilo verdinya ondandır aNe olsun işte halsizlik yorgunluk

Ben geçen ay öyle oldum 40gün oldu gelmedi sinir olmuştum illa yılda bir oluyorBu ay ikikere regl olucam gene döndü döngü
40gün ne kiz oda fazlaBen geçen ay öyle oldum 40gün oldu gelmedi sinir olmuştum illa yılda bir oluyor
Evet ya süzüldümKilo verdinya ondandır a
Cumartesi Zeynep için dil kursu ile görüşeceğizYa gıcık oldum bekle gelmedi40gün ne kiz oda fazla
Anladım ailen Adana’da mı?
Belli belli göbek küçülmüş aEvet ya süzüldümCumartesi Zeynep için dil kursu ile görüşeceğiz
şaka bir yana ben diyete girmem lazimyaaaGün içinde neler yaparsın canım. Benim üç çocukta okula gidiyor getir götür yemek ev işi derken öyle bitiyor günevet.
eşimle önceden tanışıp evlendim.
Bende iyice kilo aldım boy da yok ya canım sıkılıyor yok başlıcam zaten şu haftasonları da bir geçsin pazartesi artıkBelli belli göbek küçülmüş aşaka bir yana ben diyete girmem lazimyaaa
Dil aaa iyi olur
Pazartesi mi aBende iyice kilo aldım boy da yok ya canım sıkılıyor yok başlıcam zaten şu haftasonları da bir geçsin pazartesi artık