Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Ne güzel çalışıyor musunben hemşireyim.
Ne güzel çalışıyor musunben hemşireyim.
Ne güzel çalışıyor musun
Hangi sektördeydinşuan evdeyim.
Hangi sektördeydin
Özel mi devlet mi demek istemiştimyeni doğan hemşireliği alanım.
Özel mi devlet mi demek istemiştim
Ya evde boş durmuyor soru çözüyor falan ama illa gerek var bir verelim de bakalım nasıl olacakÇok iyi düşünmüşsün canım
Tabi canımYa evde boş durmuyor soru çözüyor falan ama illa gerek var bir verelim de bakalım nasıl olacak
Şimdi hevesli gitsin gelsin bakalım yazın da başka şeyler düşünürüz artıkTabi canım
Yazın verseydin keşke boş durmazdı evde
İyi olmuş.Şimdi hevesli gitsin gelsin bakalım yazın da başka şeyler düşünürüz artık
Bana da haftasonu koşturmaca olacak ama napalım dersleri iyi olsun yeter ki.İyi olmuş.
Öyle valla çocuklar için uğraşıyoruzBana da haftasonu koşturmaca olacak ama napalım dersleri iyi olsun yeter ki.
SusakGerçi kursa yazıldım mülakat yaptılar çizim elendim
İçli köfte kursu varmış ona gidin dedim
Bende bulamıyorum ama zaten bana da zaman yok. Bu sene hepsi aktif olacak bende artık peşlerinde gezeceğim kendime de ona göre plan yapacağım. Kızın o 4 saatlik zaman aralığın da ya mağaza mağaza gezeceğim. Ya kitap alıp kahve içerken okuyacağım ya da anneme gideceğimÖyle valla çocuklar için uğraşıyoruz
Bnde kızı 1 gün jimnastiğe yazdırcam
Oğlan hasta içi 2 gün yüzmeye gidiyor
Evet yorucu ama yapacak bişey yok
Bi kendime meşgale bulamadım

Allah seniİçli köfte kursu varmış ona gidin dedim

O gün canın ne isterse keyfine bakBende bulamıyorum ama zaten bana da zaman yok. Bu sene hepsi aktif olacak bende artık peşlerinde gezeceğim kendime de ona göre plan yapacağım. Kızın o 4 saatlik zaman aralığın da ya mağaza mağaza gezeceğim. Ya kitap alıp kahve içerken okuyacağım ya da anneme gideceğim
Kısmet artık2. Dönem yazılam bişeye dur