Elif_Eylul
Daimi Üye
- #91.721
Bende hep indirimliyken aldim busene var 2 3mont 2botVala bende anlamadım 2binden aşşağ yokki dogru düzgün bişey lcw bile 1.300 den baslıor saçma sapan dümdüz mont
Bende hep indirimliyken aldim busene var 2 3mont 2botVala bende anlamadım 2binden aşşağ yokki dogru düzgün bişey lcw bile 1.300 den baslıor saçma sapan dümdüz mont
Senin yavaslamıştır cocu büyümesi aldınmı 2 sene falan giyordur biz öyle degil kızın hele varya bi anda fırlıyor geçen haftaki olan tulum bu hafta olmiyorBende hep indirimliyken aldim busene var 2 3mont 2bot
Aynen simdi büyüme çağında seninkiler anliyorum gecirdik hep o günleri malesef Allah yardımcın olsunSenin yavaslamıştır cocu büyümesi aldınmı 2 sene falan giyordur biz öyle degil kızın hele varya bi anda fırlıyor geçen haftaki olan tulum bu hafta olmiyor
Ooo kalite markaaaa zengoooBiz bunu begendik, ablama kitleyecem
Hm baktın mı orda da indirim oluyorSenin yavaslamıştır cocu büyümesi aldınmı 2 sene falan giyordur biz öyle degil kızın hele varya bi anda fırlıyor geçen haftaki olan tulum bu hafta olmiyor
Watsap yasak bağğyaaannn@_ÇikiLata whatsaptan yazdim sana
Yapmaaa yavvv aWatsap yasak bağğyaaannn

Yapma demekte yasahhhhhYapmaaa yavvv a
Ayy içimdeki küfürler dışıma yansıcak birazdan aYapma demekte yasahhhhh

İçinizde kalsın bağğyannn, içe dışa atmakta yasahhhhAyy içimdeki küfürler dışıma yansıcak birazdan a
Götümdemi patlasın aİçinizde kalsın bağğyannn, içe dışa atmakta yasahhhh

Patlatma lazım olurGötümdemi patlasın a

Hm baktım düz hep bide spiderman 1800tl var ama yaş yok stok bitmiş hemen tükeniyor düz bi montada 1800 bayılmak istememHm baktın mı orda da indirim oluyor
Kıza yaz sonu ince mont aldım Adidas 800₺ 10 gün sonra olmuş 2.800₺
İçinde kanser olcagna popçiginde konser verGötümdemi patlasın a

Ooo kalite markaaaa zengooo
ayyy yookk teyzemize güveniyoruz 
bot mont ben alırım dedi öglen konuştumda
onun icin bu fiyatlar çerez gibi 100 euro falan tutcak 
Avrupadan getirecekse sorun olmazayyy yookk teyzemize güveniyoruz
Ooo Zengin teyzeayyy yookk teyzemize güveniyoruz