Elif_Eylul
Daimi Üye
- #91.741
Kim var orda hee
Maşallah boyu kilosu kaç olduSenin yavaslamıştır cocu büyümesi aldınmı 2 sene falan giyordur biz öyle degil kızın hele varya bi anda fırlıyor geçen haftaki olan tulum bu hafta olmiyor
BeeenKim var orda hee
63 cm 8,7 olduk canımMaşallah boyu kilosu kaç oldu
Hosgeldin naber şekerim siz naptınız oglan nasıl
Kız Bnm ergenus 2 sene giyemiyorSenin yavaslamıştır cocu büyümesi aldınmı 2 sene falan giyordur biz öyle degil kızın hele varya bi anda fırlıyor geçen haftaki olan tulum bu hafta olmiyor

Vala bilmiyorum bakacak yani ben ona attım bi kaç model mango’dada var dinazorlu bi mont oda biraz pahalıAvrupadan getirecekse sorun olmaz
Montun markasının bak kendi sayfasında ne kadar fark yoksa burdan alır
Zengo zengo tam kroOoo Zengin teyze

Ohhh maşallahhh kilo da bizi geçmişsiniz biz boya gidiyoruz63 cm 8,7 olduk canım
İyidir şekerim banyosunu yaptırdım çorbasını yaptım uyuttum uyansın çorbayı bıztlatıp yedircemHosgeldin naber şekerim siz naptınız oglan nasıl
Gaptan pahalı mı mangoVala bilmiyorum bakacak yani ben ona attım bi kaç model mango’dada var dinazorlu bi mont oda biraz pahalı
Zengo zengo tam kro
Sulak yerde mi büyüyor senin ponçikOhhh maşallahhh kilo da bizi geçmişsiniz biz boya gidiyoruz
İyidir şekerim banyosunu yaptırdım çorbasını yaptım uyuttum uyansın çorbayı bıztlatıp yedircem
Name it diye bi marka var montları güzel Boyner’de Amazon’da var oraya da bakVala bilmiyorum bakacak yani ben ona attım bi kaç model mango’dada var dinazorlu bi mont oda biraz pahalı
Zengo zengo tam kro

Aslında normal boyu, yaşıtlarına göre bi tık uzunmuş. 3 hafta önce 72 cmdiSulak yerde mi büyüyor senin ponçik
Erkek çocuğu normal ya iri oluyorlar maşallahAslında normal boyu, yaşıtlarına göre bi tık uzunmuş. 3 hafta önce 72 cmdi
Kilosu az ama 3 hafta önce gene 7 bucuktuErkek çocuğu normal ya iri oluyorlar
Boy izin vermiyor kilo çıksın öneKilosu az ama 3 hafta önce gene 7 bucuktu

Aman boyu uzun olsuun yaa. Azcık allah bana da vereydiBoy izin vermiyor kilo çıksın öne

Boya gittiği için kiloya yansımıyorOlsa olsa 7800 bile olmamıştır bence kıpır kıpır. Metabolizması hızlıymış