Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Uyuyonuz mu beya
İzlemiyorum bu diiziyi artık iyikide izlrmiyorum uraz o cağnım güzelim kızı o bok tipiyle nasıl aldatmış hayret
Bnde izlemiyorum burda anlatmaya çalışıyor ya aklıma maceralı anılar geldiİzlemiyorum bu diiziyi artık iyikide izlrmiyorum uraz o cağnım güzelim kızı o bok tipiyle nasıl aldatmış hayret

Öyle oluyor bazı insanlar laf anlamıyorBnde izlemiyorum burda anlatmaya çalışıyor ya aklıma maceralı anılar geldi

Elhamdülillah abla sen nasılsınNasılsın kızlar
Çok şükür iyiyim torun burda kızım geldi kaç günü önceElhamdülillah abla sen nasılsın
Rabbim daha iyi etsin inşaAllahÇok şükür iyiyim torun burda kızım geldi kaç günü önce
Hosgeldin canım biz iyiyiz sükür sen napıyorsun nasılsınNasılsın kızlar
Ya ne güzel yağmur var orda burda yok ya yağmur yaz gibi buralarRabbim daha iyi etsin inşaAllah
Güzel vakit gecirisiniz simdi
Bende kardesime gitcem kızi alipta kismetse ama yagmur var
Ben iyiyim sen nasılsınHosgeldin canım biz iyiyiz sükür sen napıyorsun nasılsın
İyilik sağlık kızı uyuttum çay içiyorum anca alısveris bakınıyorum eksik bitmiyor, oglana mont alacağız 2,800tlBen iyiyim sen nasılsın
Rabbim hayırlı bereket versin heryere insaAllahYa ne güzel yağmur var orda burda yok ya yağmur yaz gibi buralar
Yuh kız onasıl montİyilik sağlık kızı uyuttum çay içiyorum anca alısveris bakınıyorum eksik bitmiyor, oglana mont alacağız 2,800tlbotlar 1500den baslıyor ne tarafa bayılcaz bilemiyoruz
Vala bende anlamadım 2binden aşşağ yokki dogru düzgün bişey lcw bile 1.300 den baslıor saçma sapan dümdüz montYuh kız onasıl mont