Geçmiş olsun canımBaşım ağrıyor migrenim tuttu regal oldum
Geçmiş olsun canımBaşım ağrıyor migrenim tuttu regal oldum
Ayy bıktım bende inan zırt pırt birilerin arayıp kahveye gelmek istemesindenteee aşure zamanı komşuya yollamıştım aşure
Kabın Bnde dedi dün karşılaştım bırakırsın önemli değil dedim
Gelir bi kahveni içerim demesin aman sakın gel kahve iç demeyin dedim içimden
Günaydıysa günaydıgünayddıınn

Sorma bi uğrar kahveni içerim diyorAyy bıktım bende inan zırt pırt birilerin arayıp kahveye gelmek istemesinden
Benim kız ağzına bir lokma almıyor kahvaltı yapmadan gidiyor kahvaltı niyetine beslenme koyuyorum öğlende yemekhaneye gidiyor zar zor gönderiyorum yemekhaneye deBenimkine yarımçay bardagı sütü zor icirdim istemiyor
Işıkları kapatSorma bi uğrar kahveni içerim diyor
Bn kimseye geliyorum gelicem demiyorum
Bnde dicem artık

Kaç yaşında kızBenim kız ağzına bir lokma almıyor kahvaltı yapmadan gidiyor kahvaltı niyetine beslenme koyuyorum öğlende yemekhaneye gidiyor zar zor gönderiyorum yemekhaneye de
8 yaşındaKaç yaşında kız
Bu çocuklarda okulda yese ne olacak analara eziyetBenim kız ağzına bir lokma almıyor kahvaltı yapmadan gidiyor kahvaltı niyetine beslenme koyuyorum öğlende yemekhaneye gidiyor zar zor gönderiyorum yemekhaneye de
Gündüz müIşıkları kapat

Aynen valla kantinde yok okul içerisinde market var okulun karşında ama izin vermiyorum okul bahçesinden çıkmasına Allah korusun devir kötü zar zor gönderiyorum yemekhaneyeBu çocuklarda okulda yese ne olacak analara eziyet
Bizde kantinde yok markette aAynen valla kantinde yok okul içerisinde market var okulun karşında ama izin vermiyorum okul bahçesinden çıkmasına Allah korusun devir kötü zar zor gönderiyorum yemekhaneye
Çokta aç kalmasın diye beslenme koyuyorum kahvaltısını orda yapsın diye

Bi kaç gün koyma aç kalsında görsünAynen valla kantinde yok okul içerisinde market var okulun karşında ama izin vermiyorum okul bahçesinden çıkmasına Allah korusun devir kötü zar zor gönderiyorum yemekhaneye

Gündüz mü
gündüzde perdeleri açma benim hep perdeler kapalıDoğru diyorsunAynen valla kantinde yok okul içerisinde market var okulun karşında ama izin vermiyorum okul bahçesinden çıkmasına Allah korusun devir kötü zar zor gönderiyorum yemekhaneye

Benim oglanda yazın sıcaklarda varya 1 lokma bişey zor yedirirdim. Şimdi maşallah diyim yinede soguklar geleli yemesi düzeldi çok şükür yanaklar falan çıktıDoğru diyorsun
Ne seviyorsa koy çantasına yesin yemezsede evde yer bişey olmaz