Elif_Eylul
Daimi Üye
- #91.181
Yapma bosver aValla Bnde sabah diyorum canım yapmak istemiyor zorla mı
Yani niye hep bn düşünüyorum be yapcam derdini

Yapma bosver aValla Bnde sabah diyorum canım yapmak istemiyor zorla mı
Yani niye hep bn düşünüyorum be yapcam derdini

Boykot etcem eviYapma bosver a
Ayy Allah yardımcın olsun canım biran önce toparlanırsınGünaydın keyifli günler, bogazım sismis kız hiç susmuyor hep ağlıyor sabaha kadar ağladı çok fenayım
Bogazım kulaklarımı ağrıtıyor kızın sesi varyaa carıl curul inan kulaklarım ağrıdı valla memelerimde işe yaramıyor bi baslayınca katılıyo bideAyy Allah yardımcın olsun canım biran önce toparlanırsın
Sirkeyle falan gargara yap
ay geçmiş olsunGünaydın keyifli günler, bogazım sismis kız hiç susmuyor hep ağlıyor sabaha kadar ağladı çok fenayım
Sagol canım hosgeldinay geçmiş olsun
Ayy hiç kolay degil hem hastalık hem 2çocukBogazım kulaklarımı ağrıtıyor kızın sesi varyaa carıl curul inan kulaklarım ağrıdı valla memelerimde işe yaramıyor bi baslayınca katılıyo bide
hoşbulduk canoSagol canım hosgeldin

Evet öğlen esim geldi yemeğe falan gitti işte oglan benim niye öyle yaptıysa babası gidince ağla ağla sen helak etti kendini ayy zaten basım çatlıor bide o eklendiAyy hiç kolay degil hem hastalık hem 2çocuk

Ay çok geçmiş olsun ya iyi mi durumu abininİnadına gibi, hollandadaki abim çatıdan düşmüş kolu kırılmış kafasında kırıklar varmış 13 dikiş atmışlar, diger abimle karısı tartirmislar ev tutmuşlardı oda olmamis sanırım ev sahibinden sebep ayyy bugün vallahi bi kişi daha gelip derdini söylemesin bana lütfen
Gecmis olsun canım nasıl olmuş ya öyleİnadına gibi, hollandadaki abim çatıdan düşmüş kolu kırılmış kafasında kırıklar varmış 13 dikiş atmışlar, diger abimle karısı tartirmislar ev tutmuşlardı oda olmamis sanırım ev sahibinden sebep ayyy bugün vallahi bi kişi daha gelip derdini söylemesin bana lütfen
Çok geçmiş olsunBogazım kulaklarımı ağrıtıyor kızın sesi varyaa carıl curul inan kulaklarım ağrıdı valla memelerimde işe yaramıyor bi baslayınca katılıyo bide
Ayyy çok geçmiş olsunİnadına gibi, hollandadaki abim çatıdan düşmüş kolu kırılmış kafasında kırıklar varmış 13 dikiş atmışlar, diger abimle karısı tartirmislar ev tutmuşlardı oda olmamis sanırım ev sahibinden sebep ayyy bugün vallahi bi kişi daha gelip derdini söylemesin bana lütfen