Hastayım ben ama bugün daha iyiyim çok şükür. Oğlanda öksürük başladı, kızda huysuz virjin.@bitter_im, iyiiizzzz sen nasılsınnn bebelerin nası
Iyiyim sen nasılsın canim nasil oldunHayırlı sabahlar, nasılsınız fıstıklar çıtırlar aşko kuşkolar
iyi çok şükür haftasonu bi geniz akıntısı vardı geçti şükür. Babası ananesine bıraktı sabah. Bu ctesi menenjit aşımız varr tırsıyorumHastayım ben ama bugün daha iyiyim çok şükür. Oğlanda öksürük başladı, kızda huysuz virjin.
Senin paşa napıyor
Aşı koruyor gene herseyden tırsma aiyi çok şükür haftasonu bi geniz akıntısı vardı geçti şükür. Babası ananesine bıraktı sabah. Bu ctesi menenjit aşımız varr tırsıyorum

kız koruyor da ağrı ateş yapıyormuş aman napalım o hastalığı kapmasından iyidir direncezAşı koruyor gene herseyden tırsma a
Allah korusun canım,maşallah benimkinler birsey gecirmediler bu yaşa geldiler,kimisi aşı yaptırmazkız koruyor da ağrı ateş yapıyormuş aman napalım o hastalığı kapmasından iyidir direncez
yani tabii herkesin kendi çocugu hakkında en iyisini gene anne baba bilir tercih meselesiAllah korusun canım,maşallah benimkinler birsey gecirmediler bu yaşa geldiler,kimisi aşı yaptırmaz
Özel aşı mı biraz ağrı yapıyor bacakta masaj yaparsın canım şifa olsunkız koruyor da ağrı ateş yapıyormuş aman napalım o hastalığı kapmasından iyidir direncez
Zengo çocugu o aÖzel aşı mı biraz ağrı yapıyor bacakta masaj yaparsın canım şifa olsun

Ne alakası var gız aşıda zengo mu olunurZengo çocugu o a

Olur olur aNe alakası var gız aşıda zengo mu olunur

Olur olur a
evet canım özel aşı 2 taneÖzel aşı mı biraz ağrı yapıyor bacakta masaj yaparsın canım şifa olsun
Dr planlamasını öyle yapıyor her ay acı çekmesin bi defada olsun bitsin diyeevet canım özel aşı 2 tane
evet canım doktor da dedi 4 saat arayla vericeksin sonrasında ateş olursa verceksin dediDr planlamasını öyle yapıyor her ay acı çekmesin bi defada olsun bitsin diye
Bnde öyle yaptırmıştım
O gün altı kesici verirsin cidden ağrı yapıyor 1-2 gün bacağa fazla temas etmeyin