Yeee❤️Dengele‍❤️Zayıflaa❤️

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
72.292

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
72.292
@Antepliseda biz seni çok sevdik, yolun açık olsun üzüldüm açıkcası böyle olayları yaşamana sende hakkını helal ne zaman istersen gelebilirsin❤️

@Elif_Eylul sizede çok geçmiş olsun ayy büyüyüncede çorap giyme derdinden falanmı hasta olacaklar yaahu anaların hiç derdi bitmiyor.

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
144.752
@Antepliseda biz seni çok sevdik, yolun açık olsun üzüldüm açıkcası böyle olayları yaşamana sende hakkını helal ne zaman istersen gelebilirsin❤️

@Elif_Eylul sizede çok geçmiş olsun ayy büyüyüncede çorap giyme derdinden falanmı hasta olacaklar yaahu anaların hiç derdi bitmiyor.
Sagol canım sanada gecmis olsun❤️

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
104.258
Oğlan biraz daha iyi ilaç falan kullandığı için, bende burun spreyi parolla dolanıyorum, eşim akşam ıhlamur falan yaptı iyi geldi sağolsun. Başım çok ağrıyor burnum tıkalı olmasını hiç sevmiyorum :grip:
İyi bari sende tavuk et suyu çorba bol limonlu iç şifa olsun

Maya.

Daimi Üye
Tepki
44.527
Oğlan biraz daha iyi ilaç falan kullandığı için, bende burun spreyi parolla dolanıyorum, eşim akşam ıhlamur falan yaptı iyi geldi sağolsun. Başım çok ağrıyor burnum tıkalı olmasını hiç sevmiyorum :grip:
serum fizyolojikle kendi burnunu ve bebelerin burnunu sık sık temizle çok iyi geliyorrr. Egeye bu sayede hiç hastalık geçirmemiştim. Bir de redoxon 3lü etki al kullan mük hadi geçmiş olsın:reklamdegil:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar