Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
@bitter_im nasıl oldunuz?
Sagol ablacım, ayy ben çok fenayım başımı kaldıramıyorum.Hastalara mı ay geçmiş olsun@bitter_im
Oğlan biraz daha iyi ilaç falan kullandığı için, bende burun spreyi parolla dolanıyorum, eşim akşam ıhlamur falan yaptı iyi geldi sağolsun. Başım çok ağrıyor burnum tıkalı olmasını hiç sevmiyorum@bitter_im nasıl oldunuz?

Vallah bende öyleyim yaSagol ablacım, ayy ben çok fenayım başımı kaldıramıyorum.
Sagol canım sanada gecmis olsun@Antepliseda biz seni çok sevdik, yolun açık olsun üzüldüm açıkcası böyle olayları yaşamana sende hakkını helal ne zaman istersen gelebilirsin
@Elif_Eylul sizede çok geçmiş olsun ayy büyüyüncede çorap giyme derdinden falanmı hasta olacaklar yaahu anaların hiç derdi bitmiyor.
İyi bari sende tavuk et suyu çorba bol limonlu iç şifa olsunOğlan biraz daha iyi ilaç falan kullandığı için, bende burun spreyi parolla dolanıyorum, eşim akşam ıhlamur falan yaptı iyi geldi sağolsun. Başım çok ağrıyor burnum tıkalı olmasını hiç sevmiyorum
Dün akşam sormuşsun görmedimSagol canim
Sen napiyosun
Iyi hadi kolay gelsin canim sanaDün akşam sormuşsun görmedim
Bu sabahı söyleyim kızı okula gönderdim dün işlerimin çoğunu hallettim bugünde inşAllah niyetim mutfağı temizlemek
Sağol ablacımIyi hadi kolay gelsin canim sana
Bende anca topladım duş aldım,kıza ögle yemegi götürcem
Incir bitti simdi kesimini yapiyorlarSağol ablacım
Bitti mi sizin incir, zeytin işleri
serum fizyolojikle kendi burnunu ve bebelerin burnunu sık sık temizle çok iyi geliyorrr. Egeye bu sayede hiç hastalık geçirmemiştim. Bir de redoxon 3lü etki al kullan mük hadi geçmiş olsınOğlan biraz daha iyi ilaç falan kullandığı için, bende burun spreyi parolla dolanıyorum, eşim akşam ıhlamur falan yaptı iyi geldi sağolsun. Başım çok ağrıyor burnum tıkalı olmasını hiç sevmiyorum
Geçmiş olsun ablacımVallah bende öyleyim ya
Minnoş aGünaydııınnnn minnoşlaarrr