Elif_Eylul
Daimi Üye
- #91.001
Onane sende kabul etmeYok yani hastasın ama geziyon sanki yalan söylüyorum, yok yani ben ona 2 kere gittim o bana on kez geldi, ama gelde demiyor gelmek iistiyo yani
Onane sende kabul etmeYok yani hastasın ama geziyon sanki yalan söylüyorum, yok yani ben ona 2 kere gittim o bana on kez geldi, ama gelde demiyor gelmek iistiyo yani
Yani ben sadece toplayıcıyim tabiki istediğimde aliyorum para sormuyorumda,yani parayi adamlar verdigi icin kahveye cikiyor mesela toplu yatıyorlarNiye elden günlük deilmiydi
Vala benim kocamda al şunu diye cağni gönülden para verdigni görmedimYani ben sadece toplayıcıyim tabiki istediğimde aliyorum para sormuyorumda,yani parayi adamlar verdigi icin kahveye cikiyor mesela toplu yatıyorlar

kart bende işte hallediyorum sormuyorum oda sormazYatıyorum doğruGün icinde yapıyorsun onuda getir götür genede maaşını aliyorsun susak aben napayim
kız totom yer görmüyor yeminleElektriği kesmişler deseydin tövbe yarabbimYan binamda oturan akrabam var, yeni boşandı 2-3 ay oluyor, bahsetmiştim daha önce iyi hoş biride değişikte şeyleri var. Sabah 9 da yazmış kahve içelim diye. Biz hastayız canım dedim bana ne diyor akşam ışığnız yanmıyordu. Tövbeyarabbim

Telefonuna cevap verme sessizde kalmış deYok yani hastasın ama geziyon sanki yalan söylüyorum, yok yani ben ona 2 kere gittim o bana on kez geldi, ama gelde demiyor gelmek iistiyo yani
Çoğu zmn eşimin yanındayım eve dönmediysek tüm gün eve girmediğim olayyyGün icinde yapıyorsun onuda getir götür genede maaşını aliyorsun susak aben napayim

Ayy böyle takıntılı insanlarıda sevmiyorum, hastayım diyorum o şimdi boşta tabi çoluk çocuk büyük onun okuldalar, aman ne düsünürse düsünsünTelefonuna cevap verme sessizde kalmış de
İşte yakın oturmakta böyle oluyor yani heran herzaman onlar için hazırda olcan heralde nebiliyimOnane sende kabul etme

Ooo mayalı ancamı mayalandın aGünayyddıınnn

Iyi pismeye hazirsin asabah 7 de

pişse de yesekIyi pismeye hazirsin a

@Antepliseda nezamandır yoksun
Iyiyim sen nasılsın sedaMerhaba
Nasılsın ?
Umut dişten durmuyor. Ağlıyor yani
Galiba kaşınıyor ağrıyor.
Üç gündür böyle.
Calpol veriyoruz.
Sabah akşam.
Çıkarsa galiba rahatlar.
İyi sağol.Iyiyim sen nasılsın seda
Gecmis olsun insaAllah cabuk atlatırsınız
Bayadir yoksunda yazayim dedim
Nolduki simdi niye huzur kaçsın kim sana bisey dediBen çıkıyorum.
Hakkınızı helal edin.
Sonuçta ben buraya rastgele geldim.
Tesadüftü..
Kimsenin huzuru kaçmasın.
Ayyy noldu noluyorBen çıkıyorum.
Hakkınızı helal edin.
Sonuçta ben buraya rastgele geldim.
Tesadüftü..
Kimsenin huzuru kaçmasın.