Geçmiş olsun canımÇok geçmiş olsjn bizde hastayız ben oglan uff burun akıntısı çok fazla

Sen çalışan bir baayannsin doğruHer zmn işimizin başındayız
Benim açık canım mesaj atanlar oluyor siteyle ilgiliYürek yemiş galiba terbiyesiz derdi neydi
Aman iyi yaptın şutladın
Senin özel mesaj açıkmıydı
Demek bizim açık olsa bize saydıracaktı
Ayy ben bugün daha fena oldummmÇok geçmiş olsun
Tıkanmasından iyi kız aksın
Bnmkinin ilk tıkalıydı fenaydı
Sagol canımGeçmiş olsun canım
Sagol canımGeçmiş olsun canım
Davlumbaz ocak giriştim vallaSen çalışan bir baayannsin doğru

Ulan sigortalı işcisin iste aDavlumbaz ocak giriştim valla
Eve t doğru temizlikçi, aşçı, bakıcıyım![]()
![]()
![]()

Çift iş yapıyorum tek maaş asgari hemdeUlan sigortalı işcisin iste a

Gün icinde yapıyorsun onuda getir götür genede maaşını aliyorsun susak aÇift iş yapıyorum tek maaş asgari hemde![]()
Aaa birde servişçilik var
Çocukları götür getir
ben napayimDimi biz suriyeli gibiyiz karın toklugnaGün icinde yapıyorsun onuda getir götür genede maaşını aliyorsun susak aben napayim

Ohh maşallah maşallah bende bugün bi temizlik yapacaktım ama fenayım, aksam esime süpürge yaptırırım biraz iyileşeyimdeKoltukları silmem laxım
Birde halıların üzerinden bi bez gezdirsem iyi olacak
Köpek gibi çalıştım hem tarlada hem evde al bunu demedi aDimi biz suriyeli gibiyiz karın toklugna

Ee sen calıstıgnı esine mi veriyorsun?Köpek gibi çalıştım hem tarlada hem evde al bunu demedi a
Ne alaka aYan binamda oturan akrabam var, yeni boşandı 2-3 ay oluyor, bahsetmiştim daha önce iyi hoş biride değişikte şeyleri var. Sabah 9 da yazmış kahve içelim diye. Biz hastayız canım dedim bana ne diyor akşam ışığnız yanmıyordu. Tövbeyarabbim
yataktaydık deseydinBen almiyorumkiEe sen calıstıgnı esine mi veriyorsun?
Yok yani hastasın ama geziyon sanki yalan söylüyorum, yok yani ben ona 2 kere gittim o bana on kez geldi, ama gelde demiyor gelmek iistiyo yaniNe alaka ayataktaydık deseydin
Niye elden günlük deilmiydiBen almiyorumki