Tüh kaçırdımSilindi çoktan a
Tüh kaçırdımSilindi çoktan a
Ben olduğum zaman o yoktu galiba yaAyni takımda nickimini bilmiyodunuz lan a
Vardır lan ikiniz aynı takimdaydiniz aBen olduğum zaman o yoktu galiba ya

Benden daha iyi biliyorsun nicki ney peki onu söyle bariVardır lan ikiniz aynı takimdaydiniz a

ÖzçikoBenden daha iyi biliyorsun nicki ney peki onu söyle bari

Kiz sen beni ne sanıyosun aBenden daha iyi biliyorsun nicki ney peki onu söyle bari

Gecmis olsun canim aBnm kız hasta iki gündür demişmiydimYine iyi dayandı bn dedim ilk hafta hasta olur ama

Yaşlandım artık aMüneccim

Aaaa eline su dökemeyiz ne yaşlılığı aaaaa ayıp ayıpYaşlandım artık a
Özçiko
Geçmiş olsun kuzucuğaBnm kız hasta iki gündür demişmiydimYine iyi dayandı bn dedim ilk hafta hasta olur ama
Kız söylesenizeeeee doğru dürüstKiz sen beni ne sanıyosun a

Çok geçmiş olsjn bizde hastayız ben oglan uff burun akıntısı çok fazlaBnm kız hasta iki gündür demişmiydimYine iyi dayandı bn dedim ilk hafta hasta olur ama
Evet maalesef pislik çok sinir etti beni siz görmediniz mesajları size bile neler söylediOoo o kadar pis
Zaten bundan sonra tölere edilmicek önüme gelene şişi takacam konuşturmak hataydı onu zatenYeni üyeyimi şişledin
neden kız yaramazlık mı yaptı
Yürek yemiş galiba terbiyesiz derdi neydiEvet maalesef pislik çok sinir etti beni siz görmediniz mesajları size bile neler söyledi
Zaten bundan sonra tölere edilmicek önüme gelene şişi takacam konuşturmak hataydı onu zaten
Çok geçmiş olsunÇok geçmiş olsjn bizde hastayız ben oglan uff burun akıntısı çok fazla
Geçmiş olsun canımÇok geçmiş olsjn bizde hastayız ben oglan uff burun akıntısı çok fazla