Yeee❤️Dengele‍❤️Zayıflaa❤️

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
144.770
Ayyy yok ben kızmadım hiç hemde okadar sabır gösterdim ama yok öğrenmesi lazım kreşe yollamak istiyorum
Kardesimin oğluda bezi bırakmak istemiyordu,bikac kez altına işedi yavaş yavaş başladı yapmaya,korktu hep oturaga oturmaya
Bizde aynısını yaşadik canim kolay sürec degil sabır gerekiyor

_ÇikiLata

Daimi Üye
Tepki
23.001

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
72.300
Kardesimin oğluda bezi bırakmak istemiyordu,bikac kez altına işedi yavaş yavaş başladı yapmaya,korktu hep oturaga oturmaya
Bizde aynısını yaşadik canim kolay sürec degil sabır gerekiyor
Ayy evet ama yani ne bileyim havada soguk hastalandı simdide burnu tıkanmış sabaha kadar ağladı uyumadı doğru düzgün sanırım gecede korktu :( gece bez takmıştım zaten bende biraz daha dursun diye ısrar etmicem bugün bilemiyorum cok üzüldüm

_ÇikiLata

Daimi Üye
Tepki
23.001
Ayy evet ama yani ne bileyim havada soguk hastalandı simdide burnu tıkanmış sabaha kadar ağladı uyumadı doğru düzgün sanırım gecede korktu :( gece bez takmıştım zaten bende biraz daha dursun diye ısrar etmicem bugün bilemiyorum cok üzüldüm
Keşke yazın alıştırsaydın canım daha doğurmadan kolay olurdu senin için şimdi hem büyüğün tuvaletiyle uğraş birde bebekle alışır inşAllah Allah kolaylık versin

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
72.300
Keşke yazın alıştırsaydın canım daha doğurmadan kolay olurdu senin için şimdi hem büyüğün tuvaletiyle uğraş birde bebekle alışır inşAllah Allah kolaylık versin
Mayısta dogurdugum icin ozamanda dhaa oglum 2,5 yasindaydı o yüzden baslamadik. Simdide biraz daha aralıklı sıkmadan alıştırmaha calısacam bakalım

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
104.275
Biraz unutsun
Ufaktan banyo öncesi, uyku öncesi hazırlıkta gidelim de
Sende gittiğini göster sifona basarkende korkuyorlar komikleştir durumu canım
Tuvalet eğitimi güvenli bağlanmada ilerleyen dönemde çok etkiliymiş, o yüzden ne sen üzül, ne oğlun
Geç olsun bişi olmaz 5-6 yaş bezli gördün mü hiç sonunda bırakacak yıpranmaya gerek yok

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
104.275
Çikoyla konuşan var mı kızlar merak ettim
Yok cnm Bnm haberim
Aslında 2-3 kişinin numarası var istese yazar ama
Hiç yazmadı
Açıkçası Bnde sürekli yasan taraf olmamak için yazmadım önceden Bnde resmi çıkıyordu bayadır resim çıkmıyor
Diğer tarafa geliyor mu Bilgin var mı

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
144.770
Yok cnm Bnm haberim
Aslında 2-3 kişinin numarası var istese yazar ama
Hiç yazmadı
Açıkçası Bnde sürekli yasan taraf olmamak için yazmadım önceden Bnde resmi çıkıyordu bayadır resim çıkmıyor
Diğer tarafa geliyor mu Bilgin var mı
Bana kimse yazmıyor bende yazmıcam ahaha

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar