Yeee❤️Dengele‍❤️Zayıflaa❤️

Tepki
930
8.9 arası dedi simdi
Yükselen in koç ama 28° görünüyor saati 8.30 hesapladım.
Senin burç Yorumları dinlerken, her zaman, Yükselen koç ve yükselen BOĞA burcunu dinlenmende fayda var çünkü 1. Evin tamamen BOĞA burcunda görünüyor.
Sen kendi ailenden ve eş tarafından gelen maddi kaynaklar açısındanda çok şanslı birisin Jüpiter in yayda ve 8. Evde.
Ani bir şekilde zengin olma ihtimalin var, uranüsle kavuşumda.

Şimdilik bunları söyleyeyim bunlar dikkatimi çekti:)

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
144.851
Yükselen in koç ama 28° görünüyor saati 8.30 hesapladım.
Senin burç Yorumları dinlerken, her zaman, Yükselen koç ve yükselen BOĞA burcunu dinlenmende fayda var çünkü 1. Evin tamamen BOĞA burcunda görünüyor.
Sen kendi ailenden ve eş tarafından gelen maddi kaynaklar açısındanda çok şanslı birisin Jüpiter in yayda ve 8. Evde.
Ani bir şekilde zengin olma ihtimalin var, uranüsle kavuşumda.

Şimdilik bunları söyleyeyim bunlar dikkatimi çekti:)
Ağzından bal damliyor ama yaa:zipla::mavis:

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
144.851
Ya oldun yada olucaksın ki zaten sen bunu biliyorsundur :D
Yaa bizim.evet tarlalarimiz var zeytin incir bahçesi,şuanda para kazaniyoruz ama tabiki borclar var ödenicek ne kalirsa butün kış onla geçim sağlıyoruz,zeytin hasati oluyor oda satılırsa,yani eşim.emekli zaten

Tepki
930
Ayy banada bi bakın hocam bi okuyun üfleyin üstümde çok negatif enerji var bu sıralar :D
Ben falcılara inanmam, üfleme falan da yapmıyorum. Bu sadece matematik. Kürem yok yani..
Gökyüzünün matematiği bu. Geleceği Allah'tan başkası göremez, astroloji bir ilim, ben öğrendiğim bilgileri ve matematiği kullanıyorum.
Sizde büyücüyüm veya falcıyım diyen insanlara kanmasanız iyi olur :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar