Elif_Eylul
Daimi Üye
- #90.121
8.9 arası dedi simdiAma sabah çok geniş bir kavram5 te sabah 9 da sabah
eğer zamanı daraltırsanız yardımcı olurum bulmanızda
8.9 arası dedi simdiAma sabah çok geniş bir kavram5 te sabah 9 da sabah
eğer zamanı daraltırsanız yardımcı olurum bulmanızda
Rica ederimEvet çok guzel bir tespit yeminle beni anladınız aynisı ben a
Çok teşekkürler
Yükselen in koç ama 28° görünüyor saati 8.30 hesapladım.8.9 arası dedi simdi
Ağzından bal damliyor ama yaaYükselen in koç ama 28° görünüyor saati 8.30 hesapladım.
Senin burç Yorumları dinlerken, her zaman, Yükselen koç ve yükselen BOĞA burcunu dinlenmende fayda var çünkü 1. Evin tamamen BOĞA burcunda görünüyor.
Sen kendi ailenden ve eş tarafından gelen maddi kaynaklar açısındanda çok şanslı birisin Jüpiter in yayda ve 8. Evde.
Ani bir şekilde zengin olma ihtimalin var, uranüsle kavuşumda.
Şimdilik bunları söyleyeyim bunlar dikkatimi çekti

Ya oldun yada olucaksın ki zaten sen bunu biliyorsundurAğzından bal damliyor ama yaa
Yaa bizim.evet tarlalarimiz var zeytin incir bahçesi,şuanda para kazaniyoruz ama tabiki borclar var ödenicek ne kalirsa butün kış onla geçim sağlıyoruz,zeytin hasati oluyor oda satılırsa,yani eşim.emekli zatenYa oldun yada olucaksın ki zaten sen bunu biliyorsundur
Allah daha çok versinYaa bizim.evet tarlalarimiz var zeytin incir bahçesi,şuanda para kazaniyoruz ama tabiki borclar var ödenicek ne kalirsa butün kış onla geçim sağlıyoruz,zeytin hasati oluyor oda satılırsa,yani eşim.emekli zaten
Amin teşekkür ederimAllah daha çok versin
Geniş bir zamanda daha çok bakarızAmin teşekkür ederim
Allah başka ayrılık vermesin canım tez zamanda kavuşsunlarİşte gitmek zorunda kaldı yoksa hemen gitmeyecekti
Yaaaaa ufSanki çarpılmış gibiler ama guzel olmusa
h

Ellerine sağlık canım benim çok şirin olmuşlar

gaysıEkli dosyayı görüntüle 47710kelime uretin bana acil

HoşgeldinizHayır ben yeni geldim
Ohh misssUmuta babası
Bakıyor.
İki haftadır belli vakitlerde dinlendim.
Eşimde yardımcı olduğu için.
İkizler çkktın sende hadi bakalım donları istemiyorsun ama sende benim gibisinEvet çok guzel bir tespit yeminle beni anladınız aynisı ben a
Çok teşekkürler

Ayy banada bi bakın hocam bi okuyun üfleyin üstümde çok negatif enerji var bu sıralarGeniş bir zamanda daha çok bakarız
Ben falcılara inanmam, üfleme falan da yapmıyorum. Bu sadece matematik. Kürem yok yani..Ayy banada bi bakın hocam bi okuyun üfleyin üstümde çok negatif enerji var bu sıralar