Aşama neden kiDüğün vardı dün akşam, tam salona yaklaştık düğün iptsl edildiiii.
Sen nasılsın canım bebiş nasıl büyümüştür
Aşama neden kiDüğün vardı dün akşam, tam salona yaklaştık düğün iptsl edildiiii.
Nasıl yaniDüğün vardı dün akşam, tam salona yaklaştık düğün iptsl edildiiii.
Heryer yılan merak etmeAynen öyle de işte en samimi komşum da taşındı geriye yılanlar kaldı
Yaa gelin alırken tam cocugun halasının kocası düşmüş. Düğün saati de vefat habrri gelmiş herkes salondan geri döndüAşama neden ki
Sen nasılsın canım bebiş nasıl büyümüştür
Rabbim taksiratlarıni afetsin insaAllahYaa gelin alırken tam cocugun halasının kocası düşmüş. Düğün saati de vefat habrri gelmiş herkes salondan geri döndüallah rahmet eylesin
Niye son dk evlenmekten vazmıgeçmişlerDüğün vardı dün akşam, tam salona yaklaştık düğün iptsl edildiiii.
Bişey olmaz kurs filan yok mu onlara gitAynen öyle de işte en samimi komşum da taşındı geriye yılanlar kaldı
Seramik kursunamı aBişey olmaz kurs filan yok mu onlara git

Yoo kuran kursuSeramin kursunamı a
40 kilomuuu varmı sende yoksa dalındanmı topladınız40kilo zeytin alcakmıs ama gelde bana sor valla perişan halim nereye yetişcegimi şasırdim artik
Aaa-aaaa niye be kızz nolmuş öğrendinmi pekiDüğün vardı dün akşam, tam salona yaklaştık düğün iptsl edildiiii.
Allah rahmet eylesinYaa gelin alırken tam cocugun halasının kocası düşmüş. Düğün saati de vefat habrri gelmiş herkes salondan geri döndüallah rahmet eylesin
İnsallah canım bende kursta öğrenmiştim ama zamanla yavaşlamışım geçen kandilde okudum anama babama gitsin diyede ozaman farkettim sık sık okumak lazımYoo kuran kursu
Ay yakın olsaydı bn hızlı okumak için istiyordum
Yavaş okuyorum
böyle tevcidli filan okuyabilsem keşke
Allah kabul etsin canımİnsallah canım bende kursta öğrenmiştim ama zamanla yavaşlamışım geçen kandilde okudum anama babama gitsin diyede ozaman farkettim sık sık okumak lazım
Ayyy Allah rahmet eylesinYaa gelin alırken tam cocugun halasının kocası düşmüş. Düğün saati de vefat habrri gelmiş herkes salondan geri döndüallah rahmet eylesin
Biz zeytinciyiz yavvv gecen seneden basılan zeytinler var40 kilomuuu varmı sende yoksa dalındanmı topladınız
Orası öyle de kesin benimkiler sinsiHeryer yılan merak etme

Aaay yazık ya Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşAllahYaa gelin alırken tam cocugun halasının kocası düşmüş. Düğün saati de vefat habrri gelmiş herkes salondan geri döndüallah rahmet eylesin
MaşAllah paşaya yaaa@_ÇikiLata, bebişte büyüdü canımm çok sağol. 2 dişimiz çıktı. Ek gıdaya geçtiik 6 aylık oldukkk
Marketi bile olmayan köyde kurs muBişey olmaz kurs filan yok mu onlara git
Biliyorum tecvidli Kur'an-ı okumayı çok şükür canımYoo kuran kursu
Ay yakın olsaydı bn hızlı okumak için istiyordum
Yavaş okuyorum
böyle tevcidli filan okuyabilsem keşke