@Antepliseda keske o dolapla kalsalar daha vgardolap çekmece ne var ne yok inecek aşşağı lcw’dan nnasıl bi elbise aldın fotolasana
Olur.@Antepliseda keske o dolapla kalsalar daha vgardolap çekmece ne var ne yok inecek aşşağı lcw’dan nnasıl bi elbise aldın fotolasana
Güzel miOoo negüzel iste kız a
Gece sürekli kalkıp emmek istiyor ya en az 2 saatte bir bazen saat başıSeni ger kolda çalıştırıyor
Uyuyor mu bari gece rahat et
Sagol canimHayırlı olsun güle güle kullansın
Tabi kız negüzel isteGüzel mi
Gece sürekli kalkıp emmek istiyor ya en az 2 saatte bir bazen saat başı
Sıkıntısı var demekki canim sinrini memede geçiriyor demekki bizim kızda memede hep hele kaka yapacakkken öyle hırslanıyorki memeyeGüzel mi
Gece sürekli kalkıp emmek istiyor ya en az 2 saatte bir bazen saat başı
Yani gece uykusuna yatıyor kıpır kıpır normalde yatar 4-5 saat uyurdu deliksiz. Dişleri için granül aldım bugün 1 paketi döktüm ağzınaSıkıntısı var demekki canim sinrini memede geçiriyor demekki bizim kızda memede hep hele kaka yapacakkken öyle hırslanıyorki memeye
dün yemek yerken elektrik gitti.. Işıldak açtım öyle yedik, Kolay gelsinIncirden geldik simdi az daha sonra
Kolay gelsinIncirden geldik simdi az daha sonra
Hee böyle deliksi uyuyor diye heryyerde çenen düşüyorsa uyumaz nazardanda durmazYani gece uykusuna yatıyor kıpır kıpır normalde yatar 4-5 saat uyurdu deliksiz. Dişleri için granül aldım bugün 1 paketi döktüm ağzına
Enee oldumu incirler bende kp gideyimde incir yiyimIncirden geldik simdi az daha sonra
Oldu canim başladikEnee oldumu incirler bende kp gideyimde incir yiyim
Nereye satılıyor sizin topladıgınızOldu canim başladik
Ihracat olarak yurt dışı canim dış piyasaNereye satılıyor sizin topladıgınız