Heii sende hemen gitin daha parası geçmeden kıza çeyiz aldınIhracat olarak yurt dışı canim dış piyasa
Olgunlar iç piyasa pazarlara

Heii sende hemen gitin daha parası geçmeden kıza çeyiz aldınIhracat olarak yurt dışı canim dış piyasa
Olgunlar iç piyasa pazarlara
Yok kiz mecbur alcaz artik seneye düğün olursaHeii sende hemen gitin daha parası geçmeden kıza çeyiz aldın
Söylesen de söylemesen de 4 ay atağı giriyor totoya gshxhHee böyle deliksi uyuyor diye heryyerde çenen düşüyorsa uyumaz nazardanda durmaz
Versene ben totoya vuram aSöylesen de söylemesen de 4 ay atağı giriyor totoya gshxh
Söylesen de söylemesen de 4 ay atağı giriyor totoya gshxh
Amiiiiinnnnnn kız sen 4 ay atağı uyku gerilemesi diş sancısı çekmedin mi @Antepliseda
Amin insaAllah canim tez vakitteBnde mitinge gittim Rabbim inşallah tez vakitte feraha kavuşturur Ekli dosyayı görüntüle 47522
Umutun dişi daha çıkmadı.Amiiiiinnnnnn kız sen 4 ay atağı uyku gerilemesi diş sancısı çekmedin mi @Antepliseda
Hiç mi çıkmadı kaç aylık olduUmutun dişi daha çıkmadı.
Galiba geç çıkacak.
Ağzına baktım diş yerleri hazır ama çıkmadı.Hiç mi çıkmadı kaç aylık oldu
Vala geçmişte konuştuk hiç öyle problemlerden bahsetmediAmiiiiinnnnnn kız sen 4 ay atağı uyku gerilemesi diş sancısı çekmedin mi @Antepliseda
Buneeğ anlamadımBnde mitinge gittim Rabbim inşallah tez vakitte feraha kavuşturur Ekli dosyayı görüntüle 47522
Benim oğlan dişleri çıkınca mememi ısırıyoduAğzına baktım diş yerleri hazır ama çıkmadı.
10 aylık oldu.
Başıma gelseydi bilirdim.Vala geçmişte konuştuk hiç öyle problemlerden bahsetmedisen abartıyorsuuun bence
Bende 7 gibi yedim oglumla eşim yolda kalmış arabası bozulmuş. Teyzeme çıktım çaya akşam geldim 10 gibi eşim geldi benimde daha kızı sakinleştiremedimBu kez ben erken yemek yedim.
8 de,
Eşim 10:20 de geldi
Daha sakin geçti ortam.
O yemek yerken ben çay içtim.
Umutta dinlendi..
Yattı.
Meme problem olmadı bendeBenim oğlan dişleri çıkınca mememi ısırıyodu
Gece uyku sersemi okadar çok kalkıyorumki kıza ayagmı burktum heralde farkında degilim sabahtan beri biraz şişlik var ağrı varBaşıma gelseydi bilirdim.
Bizim sadece gaz oluyordu kışın .
Onda ağlardı akşam falan.
Evet sen önce bıraktın mama veriyormusun hala gecs kalkınca falan ne içiyor?Meme problem olmadı bende
Uğraşmadan kendiliğinden bıraktı.
Yoksa bende düşünüyordum ya diş olunca ısırırsa falan diye.
![]()