Antepliseda
Daimi Üye
İyi akşamlarrr 

İyi yaptın güle güle kullanınLcw de indirim var bugünlerde .
%35
%40
Alışveriş yaptım. Bir kaç eksiklerim vardı .
Malum hem hava sıcak
Hem çocukluyum.
Çarşıya mağazaya avm ye gidemiyorum.
İnternetten alıyorum.
![]()
Dedoş kaç yaşında sizin evlencem demesin üç ay sonraEn sevdiğim şu gece vakitleri
Umut uyurken
Çayımı suyumu meyvemi alıp
Oturuşumm.
![]()
Dede ilk gün gece yatamamış pek uyuyamamış salı günü,
Kaynanamda bize götürelim seni gel
Demiş o yok demiş,
Ondan dolayı kaynanam
orda kalıyor yatılı şimdilik,
Sonrasında nolur bilmiyorum.
Üstümden tır geçti sanki aman yarabbi abimin cocuklar evin içinden geçti sanki bi saat ortalık topladımBugünlerde yorulabiliyorum.
Hareket halinde günlerim.
Bi yukarıyı kontrol ediyorum toparlayıp kaynanam yok ya
Bi kendi evimi.
İkindi vakti umut uyurken bende uyumuşum
Ateş yok ama huysuzlugu çoktj abimlere denk gelince akşam hiç durmadı hep kucaktaydı calpol bverdim şimdi sakinleştiAy geçmiş olsun şimdi nasıl ateş yok di mi
@bitter_im kız senin bütün aile yurt dışında sen hiç gitmeyi düşünmedin mi
Sıçıp gitti aHellloooo sıçim 4 Ay atağına by
Evlenmeden gitmek olarak demiştimşöyle aslında ben bekarken italyadan ingiltereden falan geliyordu kısmetlerim görücü usulü yani, sonra ben işte 20 yaşımdaydım almanyalı (görücü usulı) biriyle nişanlanmıştım. 3-4 ay sürdü okadar çirkef insanlardaki burnumdan getirdiler. Daha sonralarıda hep böyle işte teyzem hollandadaki o olsun ablam amcamlar olsun sürekli birileriyle evlendirmeye çalıştı ama ben ağzım yandıgı için kimseyi kabul etmedim.
Yolun başındasın aheyyyyyHellloooo sıçim 4 Ay atağına by
Aheyyy sıçam bu ataklaraaaaa aynı anda çalışmasam okey de aynı anda hem çalışıp hem bebe çook zor beYolun başındasın aheyyyyy
Her türlü zor çocuk başlı başınca zor zatenAheyyy sıçam bu ataklaraaaaa aynı anda çalışmasam okey de aynı anda hem çalışıp hem bebe çook zor be
Evlenmeden gitmek olarak demiştim
Kız illa evlilik için mi gidilir