Gül suyuyla silHello çello nerdesiniz loooo
Oglan isilik oldu benim sabah akşam duşa sokmaya calısıyorum
Gül suyuyla silHello çello nerdesiniz loooo
Oglan isilik oldu benim sabah akşam duşa sokmaya calısıyorum
Sagol canımSağol canim
Ooo sanada afiyet şeker olsun keyfin bol olsun
Olabilir aklıma gelmemiştiGül suyuyla sil
Sizin ne zaman isteme söz olayları kızınSağol canim
Ooo sanada afiyet şeker olsun keyfin bol olsun
Eylülde askere gidicek gelsin öyle olur bedelli zatenSizin ne zaman isteme söz olayları kızın
Eylül hafta sonu ateslenmisti,eczaneden ilac aldık simdi geldim yazdirmaya ilacları sağlık ocağına,süpürge hortumu falan lazim,simit çay yapayim ilk önce a
Hee ee tamam bişe degilmişEylülde askere gidicek gelsin öyle olur bedelli zaten
Nenede olcam aHee ee tamam bişe degilmiş
Kardesimin kocasınında tek böbrek var ondada taş varmış böbrege yapısmıs amelyata alcaklardi risk görmüş almamıs,başka doktorada görün demis kendime güvenemiyorum demisAbim gelcek hollandadaki akşam çayına, ayy yemek diye ısrar ettim ama yazık oda böbrek hastası bişey yiyemiyor herşey yasak.
Cocuklarla yenge icin bende meyve tabağı yaparım kuruyemiş kurabiye mısır haşlıcam bide yeter sanırım
2sinide sataydın sağlık ocagina aSabahtan saglıkocagna gitin kızın aşısı vardı oglanı teyzeme bıraktım
Diyalize giriyor bizimkisi burda özel vir hastaneye rezerve yaptırmış seanslarini böbrek nakli bekliyor hollandada ama işte parası olan daha öncelikli ordadaKardesimin kocasınında tek böbrek var ondada taş varmış böbrege yapısmıs amelyata alcaklardi risk görmüş almamıs,başka doktorada görün demis kendime güvenemiyorum demis
Bencede yeter akşam çayı için canim
Ahh nerdeee2sinide sataydın sağlık ocagina a
Rabbim şifa versin herkese insaAllahDiyalize giriyor bizimkisi burda özel vir hastaneye rezerve yaptırmış seanslarini böbrek nakli bekliyor hollandada ama işte parası olan daha öncelikli ordada