Boşver canım arabanızı eskittiginize deymez madem öyleŞok market araba vermiyor,
Eşim burdaki arabayla dağıtıyor sipariş.
o zamanda ailesi zorlanıyor .
araba ortak ya.
allahtan boş yere motor almadı ilk başlarda
Vazgeçti.
Boşver canım arabanızı eskittiginize deymez madem öyleŞok market araba vermiyor,
Eşim burdaki arabayla dağıtıyor sipariş.
o zamanda ailesi zorlanıyor .
araba ortak ya.
allahtan boş yere motor almadı ilk başlarda
Vazgeçti.
Mevlüt yerine bir kursa kuran dua okuyan bir yere para verip duasını okutup bağışlayacaklarmış.
Bende oda iyi olur allah kabul etsin dedim.
Çünkü fazla öyle bi kalabalık yok,
dayısında en azından biraz misafir vardı 20 25 kişi kadar .
bunda bi ben eşim görümcem ve eşi kaynanam kayımbabam benim annem babam
Bu kadarız başka kimse yok.
Gördim ya bi ben gidemedim he@Maya. senin memleketteyim Makedonyadayım
Çoook sıcak buralar
Sonbaharda git yazın gitme gibi bir hataya düşmeGördim ya bi ben gidemedim he
İnşallahDidişmeyin canım orta yolu bulun, bizde öyleydik uzun yoldayken hele benbek olunca dahada geriliyorduk ben çok yoruluyordum uykusuz kalıyordum oglanlada ilgilenmiyordum böylesi daha iyi oldu hayırlısı sizinde içinize sinen bir iş denk gelir umarım
AynenBoşver canım arabanızı eskittiginize deymez madem öyle
Evet öyledede huysuzsa normal canım olsun Allah yattıgı yerde rahat ettirsin nenenizi
HellooooHello çello nerdesiniz loooo
Oglan isilik oldu benim sabah akşam duşa sokmaya calısıyorum
Iyi akşamlar canimİyi akşamlar
Oo mis kolay gelsin canım, ya evet makina sarartıyor bende arada bir çamasır suyunda bekletirim akşamdan daha iyi oluyor parlıyor.Helloooo
Bugün yarına bile yemek yaptim mutfağa bir girdim o bu derken hadi dedim yapayım
Bardaklar kaşıklar sararmıs makinadan heralde bir kova camasir suyu yaptim hepsini yikadim
Sen naptin,ben bile isilik oldum cocuklar napsin
Sağol canimOo mis kolay gelsin canım, ya evet makina sarartıyor bende arada bir çamasır suyunda bekletirim akşamdan daha iyi oluyor parlıyor.
Ablama geldim simdi bebelere bakıyorlar cay içiyoruz
Helloooo
Bugün yarına bile yemek yaptim mutfağa bir girdim o bu derken hadi dedim yapayım
Bardaklar kaşıklar sararmıs makinadan heralde bir kova camasir suyu yaptim hepsini yikadim
Sen naptin,ben bile isilik oldum cocuklar napsin