Antepliseda
Daimi Üye
Günaydın 

Anca kalktın dime agünaydın
Bizimde cadde üstü ev motorlar egzos sesi cıkartıyor pat diye aklı cıkıyor kızın ben bile korkuyorum bazenBnmki de alıştı ama abartı ses uyandırıyor
Yine sessiz oluyoruz
Bn mi 45 dk kapıda kaldım oğlan uyurduAnca kalktın dime a
Bizimde öyle gece gündüz korna sesiBizimde cadde üstü ev motorlar egzos sesi cıkartıyor pat diye aklı cıkıyor kızın ben bile korkuyorum bazen
Aaa nasıl kaldın aBn mi 45 dk kapıda kaldım oğlan uyurdu
Kızı okula bıraktım
Horozlardan önce kalktım aheyyyyyy
Bizimde cadde üstü ev motorlar egzos sesi cıkartıyor pat diye aklı cıkıyor kızın ben bile korkuyorum bazen
Valla bizim hic ses yok ohh mis aBizimde öyle gece gündüz korna sesi
Ambulans itfaiye kamyon hiç bitmiyor
Gece 3-4 de dedir atanlar oluyor
Son ses müzikle
Ay evet biz de Ege uyuyunca sessizlik oluyor. Çocuk sakin sessiz kafayla uyusun. Yazlıkta mecbur alt katta yatırıyorum. Eve geçince yatağına yatırcam büyüdü artık kamera da var koyarım ohhh rahatlıcazE ona göre sessiz olun canım ne olcak
Kız çocuk sizinle yemesin
Ne bilim biz rahat yemek yiyelim diye önceden doyururdum
Kız biz çocuk uyusunda konuşmayız diye göbek atardık
Yatağına yatır arada kontrol edersin
Oğlan uyuyordu kış uykusuna geçmiş eşim geldi de açtı kapıyıAaa nasıl kaldın a
Gideydin avmye kahve icmeye a
Anne kendi için en çok erken yatırıyorAy evet biz de Ege uyuyunca sessizlik oluyor. Çocuk sakin sessiz kafayla uyusun. Yazlıkta mecbur alt katta yatırıyorum. Eve geçince yatağına yatırcam büyüdü artık kamera da var koyarım ohhh rahatlıcaz
Masallah benim oğlan gibi aOğlan uyuyordu kış uykusuna geçmiş eşim geldi de açtı kapıyı
Sormaaa o barzolar zaten müzik sesleri laaa havle geçen hatta biri 3-4 kere geçti aynı müzikle müslüm dinliyor birde keko hay Allah dedim eşime yaa kimin mantilafosuysa cıksada cama şu çocuk rahatlasa kaç oldu geçtigi dedimBizimde öyle gece gündüz korna sesi
Ambulans itfaiye kamyon hiç bitmiyor
Gece 3-4 de dedir atanlar oluyor
Son ses müzikle
12-18 ay alacaksın canım 1. Yaş doldurdugu için o dönemde. Kalıptan kalıbada farkediyor tabi duruma göre 1-1,5 yazanda olabilir, sizde paylaşım olmuyormu mesela kardeşler kuzenler arası bebegi olan kücüle vermek gibi. Biz hep paylaşıyoruz mesela. Ablam bana getiriyor belçikada arkadasların cocukları var sagolsun yolluyorlar. Bende abimin oglu var 7-8 aylık suan ona veriyorum gibi gibiBir sorum var.
Bu yeni gelecek dönem umuta kışın kıyafet alırken hani uzun picama işte uzun kollu üst buluz falan alacağım zaman eylül ekim zamanı hani.
Biraz daha büyümüş olacağı için kıyafet bedeni grup olarak 1 yaş yazana mı bakacağım?
Malum herşey çok pahalıSormaaa o barzolar zaten müzik sesleri laaa havle geçen hatta biri 3-4 kere geçti aynı müzikle müslüm dinliyor birde keko hay Allah dedim eşime yaa kimin mantilafosuysa cıksada cama şu çocuk rahatlasa kaç oldu geçtigi dedimen son çıkıp millete yumurta domates fırlatcam
Maşallah canım büyüyorlar bianda bizde bugün kalça çıkıklı usg cektirdik şükür herşey yolunda, yarında saglık ocagı kontrolümüz var.Ay evet biz de Ege uyuyunca sessizlik oluyor. Çocuk sakin sessiz kafayla uyusun. Yazlıkta mecbur alt katta yatırıyorum. Eve geçince yatağına yatırcam büyüdü artık kamera da var koyarım ohhh rahatlıcaz