Yeee❤️Dengele‍❤️Zayıflaa❤️

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
140.672

Maya.

Daimi Üye
Tepki
43.585
E ona göre sessiz olun canım ne olcak
Kız çocuk sizinle yemesin
Ne bilim biz rahat yemek yiyelim diye önceden doyururdum
Kız biz çocuk uyusunda konuşmayız diye göbek atardık hahahaha
Yatağına yatır arada kontrol edersin
Ay evet biz de Ege uyuyunca sessizlik oluyor. Çocuk sakin sessiz kafayla uyusun. Yazlıkta mecbur alt katta yatırıyorum. Eve geçince yatağına yatırcam büyüdü artık kamera da var koyarım ohhh rahatlıcaz

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
100.207
Ay evet biz de Ege uyuyunca sessizlik oluyor. Çocuk sakin sessiz kafayla uyusun. Yazlıkta mecbur alt katta yatırıyorum. Eve geçince yatağına yatırcam büyüdü artık kamera da var koyarım ohhh rahatlıcaz
Anne kendi için en çok erken yatırıyor
Valla şöyle koltuğa uzanmayı bile özlüyor insan

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
68.269
Bizimde öyle gece gündüz korna sesi
Ambulans itfaiye kamyon hiç bitmiyor
Gece 3-4 de dedir atanlar oluyor
Son ses müzikle
Sormaaa o barzolar zaten müzik sesleri laaa havle geçen hatta biri 3-4 kere geçti aynı müzikle müslüm dinliyor birde keko hay Allah dedim eşime yaa kimin mantilafosuysa cıksada cama şu çocuk rahatlasa kaç oldu geçtigi dedim hahahaha en son çıkıp millete yumurta domates fırlatcam haha

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
68.269
Bir sorum var.
Bu yeni gelecek dönem umuta kışın kıyafet alırken hani uzun picama işte uzun kollu üst buluz falan alacağım zaman eylül ekim zamanı hani.
Biraz daha büyümüş olacağı için kıyafet bedeni grup olarak 1 yaş yazana mı bakacağım?
haha
12-18 ay alacaksın canım 1. Yaş doldurdugu için o dönemde. Kalıptan kalıbada farkediyor tabi duruma göre 1-1,5 yazanda olabilir, sizde paylaşım olmuyormu mesela kardeşler kuzenler arası bebegi olan kücüle vermek gibi. Biz hep paylaşıyoruz mesela. Ablam bana getiriyor belçikada arkadasların cocukları var sagolsun yolluyorlar. Bende abimin oglu var 7-8 aylık suan ona veriyorum gibi gibi :)

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
68.269
Sormaaa o barzolar zaten müzik sesleri laaa havle geçen hatta biri 3-4 kere geçti aynı müzikle müslüm dinliyor birde keko hay Allah dedim eşime yaa kimin mantilafosuysa cıksada cama şu çocuk rahatlasa kaç oldu geçtigi dedim hahahaha en son çıkıp millete yumurta domates fırlatcam haha
Malum herşey çok pahalı haha hangi birine yetişcez yoksa :D

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
68.269
Maşallah canım büyüyorlar bianda bizde bugün kalça çıkıklı usg cektirdik şükür herşey yolunda, yarında saglık ocagı kontrolümüz var.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar