Ohh maşallah maşallah takılar dügünler nişanlar bizde herkes kız kurusu kaldıKöy yemegine gidip takımı vercem
Gelince arkadasin düğününe gidicem

Ohh maşallah maşallah takılar dügünler nişanlar bizde herkes kız kurusu kaldıKöy yemegine gidip takımı vercem
Gelince arkadasin düğününe gidicem
Uzanmasamda olur iki büklüm uykuyada razıyımAnne kendi için en çok erken yatırıyor
Valla şöyle koltuğa uzanmayı bile özlüyor insan
anladım 12/18 alacağım peki . Yok canım hepsinin çocuğu büyük biri liseye gidiyor diğeri orta okul öbürleri ilk okul falan ablamlar küçülenleri o dönemde ihtiyacı olana zaten vermiştir. Ben bekardım o zamanlarda .12-18 ay alacaksın canım 1. Yaş doldurdugu için o dönemde. Kalıptan kalıbada farkediyor tabi duruma göre 1-1,5 yazanda olabilir, sizde paylaşım olmuyormu mesela kardeşler kuzenler arası bebegi olan kücüle vermek gibi. Biz hep paylaşıyoruz mesela. Ablam bana getiriyor belçikada arkadasların cocukları var sagolsun yolluyorlar. Bende abimin oglu var 7-8 aylık suan ona veriyorum gibi gibi
Anladım canımanladım 12/18 alacağım peki . Yok canım hepsinin çocuğu büyük biri liseye gidiyor diğeri orta okul öbürleri ilk okul falan ablamlar küçülenleri o dönemde ihtiyacı olana zaten vermiştir. Ben bekardım o zamanlarda .
En son ben evlendim.
Ailenin küçüğü benim
Haliyle oğlum da yiğenlerim arasında küçük
Hayırlı cumalar canemGunaydin Hayırlı cumalar
Hayırlı cumalar canem
Ya bi de uyumayınca huysuzlanıyor. Saatini biliyorum tık uyutuyorumAnne kendi için en çok erken yatırıyor
Valla şöyle koltuğa uzanmayı bile özlüyor insan
İyi iyi maşallah 2 ayı geçtiniz ı zaman aşı ne zamnMaşallah canım büyüyorlar bianda bizde bugün kalça çıkıklı usg cektirdik şükür herşey yolunda, yarında saglık ocagı kontrolümüz var.
Oooo gezenti hatun
Heee valla çocullari getirdik ben ayaklarimi soktum sandalyede oturup aOooo gezenti hatun
Reklam olmuş heeer
Niye sende girseydinHeee valla çocullari getirdik ben ayaklarimi soktum sandalyede oturup a
Hayy reklaminı
Bikinim yoktu aNiye sende girseydin
Egzamaya çok iyi geliyor deniz
@bitter_im öneri ver ablamızaBikinim yoktu a