Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
2günfür bizim burası da serin çok şükür esiyor gece iyi olduBurasıda çok sıcak bizde aynıyiz ablamın ev serinde iyi oldu bugünee ordaydım yarın gitmem heralde yoruluyorum
2günfür bizim burası da serin çok şükür esiyor gece iyi olduBurasıda çok sıcak bizde aynıyiz ablamın ev serinde iyi oldu bugünee ordaydım yarın gitmem heralde yoruluyorum
Kafayı yedi alıntı aOo maşallah canım @Elif_Eylul alıntıya noldu
Kocanlamı içiyorsun kahveyiKafayı yedi alıntı a
Gece mesaisi eylulle iste arka tarafa çıkıyoruz orasi güzel esiyor orda minik bir masa 2sandalye var kahve icerken oda geziyor
Yooo kendi kendime aKocanlamı içiyorsun kahveyi
Ohh mis bende bigün uyucamNe guzel uyuymuşum bugün şükür
Sivrilerde uyuyamiyoruz,ne aldiksa işe yaramadi gene ilac sıkiyoruz
Oo tempolu hatun bugünde eskisehirden arkadssım gelmiş o geleceğini söyledi tutuştum yaa kaç sene sonra gelmiş kadın napacam hazırlığımda yok çok, çikolu pastam vardı buzlukta, kek börek çıkartcam,Öglende sünnet düğünü var
Akşama nişan
Hafta ortasi 2düğün var
Yoğurtsuz limonlu salata yapOo tempolu hatun bugünde eskisehirden arkadssım gelmiş o geleceğini söyledi tutuştum yaa kaç sene sonra gelmiş kadın napacam hazırlığımda yok çok, çikolu pastam vardı buzlukta, kek börek çıkartcam,
Salata napcam yogurt yok garinitür var patates salatamı yapsam? Onada sadece kıvırcık cacık domates var yani ne tam malzemem yok püf
Sineklik taktırsanaNe guzel uyuymuşum bugün şükür
Sivrilerde uyuyamiyoruz,ne aldiksa işe yaramadi gene ilac sıkiyoruz
Patatesi haşla elma dilim doğra üstüne tereyağ pul biber nane yak efso oluyorOo tempolu hatun bugünde eskisehirden arkadssım gelmiş o geleceğini söyledi tutuştum yaa kaç sene sonra gelmiş kadın napacam hazırlığımda yok çok, çikolu pastam vardı buzlukta, kek börek çıkartcam,
Salata napcam yogurt yok garinitür var patates salatamı yapsam? Onada sadece kıvırcık cacık domates var yani ne tam malzemem yok püf
Arka kapı degismesi lazim sineklik icinSineklik taktırsana
Girer valla fena yiyorlar birdeArka kapı degismesi lazim sineklik icin
Heryerde var yoksa
Hava aliyor diye orayı aciyoruz giriyor
Yesil sogan yokki ya aman uğrasmadım, komsu asure yapmıs ondan asure aldımPatatesi haşla elma dilim doğra üstüne tereyağ pul biber nane yak efso oluyor
Kısır yap kıvırcık soğan salatalık koy oh mis
Kız hic biri yokYoğurtsuz limonlu salata yap
Arpasehriye,mısır tursu kapya koysan
Ohh yazın bol bol oynasın suyla, kum su havuzları oluyor portatif bişey onlardan alsana oynarMerhaba burada sıcak
Hem ben hem umut banyo yapmış oldu
Kapıyla ne alaka kızArka kapı degismesi lazim sineklik icin
Heryerde var yoksa
Hava aliyor diye orayı aciyoruz giriyor