Sağol canım çok şükür daha iyi
Teyzenle aynı yerde mi oturuyordunAkşam üstü bende yukarı cıktım teyzeme bakim dedim ne yapıyorlarcocuklari alistiriyorum yavastan
Hollandadan geldi daha dört gün oluyor sanırımTeyzenle aynı yerde mi oturuyordun
Ne güzel faydası varsa
Olsun sen yap yapmayanda utanırHollandadan geldi daha dört gün oluyor sanırımkız yok 6 yıldır hiç görüşmedik ben buraya taşınınca aramaya baslamisti kırgındım aslında ama yinede kücüklük edeyim dedim
oglana cikolata vermis
Çok güzel olmuş bugün mü çıkıyorYarın kırk uçurma ritüelimiz var arkadasım gelcek bakalım
Şimdilik şöyle bi tepsi hazırladım, gelirken bahçesinden gül getirecek
İyi çok şükür abla ishal bitmişti bugün okula gönderdim@Bitterçikilata nasıl oldu kızın canım
Iyi maşaAllah okula gittiyse geçerİyi çok şükür abla ishal bitmişti bugün okula gönderdim
bn kötüyüm ya hiç iyileşmedim
Sen nasılsın
Oyyy maşallah okurken yoruldumIyi maşaAllah okula gittiyse geçer
Udi hindi yağı alsana hergun sabah aksam iç eylule veriyorum ben hem antibiyotik yerine
Bende iyiyim çok şükür,sanırım çok yoruldum bu aralara temizlik düğünler derken bitsede kurtulsam dicem ama bu haftada arkadasin sünnet düğünu var,haftaya mevlit yaparsam o var
Zaten ağustos eylul bizim icin yorucu olucak incir baslicak
Dün 3e kadar tarladaydim,kız kuran kursuna basladi dün
Ben yazarken yoruldum aOyyy maşallah okurken yoruldum
Aklımda o iyi bi yerden almak lazım seninkinin markası ne
Sizin yazın düğünler bitmiyor
Mevlüdü okul açılınca yapsan çoluk çocuk ayak altında olmaz
Evey canım bursa gemlik biz hissettikDeprem olmuş
Sağol canımGözün aydın canım haftaya salı’da bizimkiler gelecek ama uçakla nasipse
Rabbim korusunEvey canım bursa gemlik biz hissettik
2kere olduRabbim korusun
Geçmiş olsun canımEvey canım bursa gemlik biz hissettik